Winkelmand

Kunststof nest-/stapelbakken

Kunststof nest- stapelbakken (ruimtebesparend)

Gebruikt u kunststof bakken binnen uw bedrijf, maar gebruikt u ze niet non-stop? Kies dan voor een nest-stapelbare bak. Lege nest-stapelbare bakken nemen namelijk 70% minder ruimte in beslag dan een volle bak. Bakken die tijdelijk niet gebruikt worden leggen zo nauwelijks beslag op uw opslagruimte.


Wat zijn nestbare stapelbakken?

Nestbare stapelbakken zijn ruimtebesparende kunststof bakken die zowel op elkaar te stapelen zijn als wel in elkaar te nesten zijn.  Dit kan eenvoudigweg door ze een halve slag te draaien. Nestbare stapelbakken hebben glad afgewerkte wanden zonder uitwendige ribstructuren, zodat ze goed in elkaar geschoven kunnen worden. Een bijkomend voordeel is dat de bakken uitermate geschikt zijn voor hygiënische omgevingen, eenvoudig gereinigd kunnen worden en snel opdrogen.


Afmetingen nest- stapelbare bakken

Nest- stapelbare bakken hebben euronorm afmetingen. Dat houdt in dat de afmetingen zijn afgestemd op de afmetingen van Europese pallets (1.200 x 800 en 1.200 x 1.000 mm), zodat er efficiënt getransporteerd kan worden. Ons  assortiment onderscheidt;
600 x 400 mm nestbare stapelbakken
800 x 600 mm nestbare stapelbakken
overige afmetingen nestbare stapelbakken

Kunststof distributiebakken met diefstalpreventie

Kunststof distributiebakken zijn nest-stapelbare bakken die zijn voorzien van een tweedelig vast scharnierend deksel. Deze deksel, ook wel bekend als krokodildeksel, bestaat uit twee helften die vastzitten aan de bak. Wanneer het deksel gesloten is kan de distributiebak worden voorzien van een verzegeling  die niet ongezien verwijderd kan worden. Deze diefstalpreventie is ideaal voor transportbakken die vanuit distributiecentra naar winkelfilialen worden gestuurd.


Ruimtebesparing met nest-stapelbakken

Door te kiezen voor een ruimtebesparende ladingdrager bespaart u al snel tot 70% aan opslagruimte of op transportvolume (bij lege retourvrachten). Een ruimtebesparende ladingdrager kan een klapkrat zijn, maar ook de nestbare stapelbak biedt een goede ruimtebesparende oplossing. Ten opzichte van klapkratten hebben nestbare- stapelbakken het voordeel dat er meer keuze is in afmetingen. Ook zijn nestbare bakken economisch aantrekkelijker  in aanschaf. Verder zijn nest-stapelbakken verkrijgbaar met dichte wanden en bodem en is deze bak helemaal vloeistofdicht. 


Offerte op maat

Ons programma bevat veel verschillende nest- stapelbare bakken. Wilt u advies bij de keuze van de juiste bak voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!