Kunststof ladingdragers voor cateraars, restaurants en kantines

Catering en horeca

Kunststof kratten, bakken en stellingen voor cateraars

Ons assortiment kunststof ladingdragers voor horeca en catering is specifiek afgestemd op het bereiden, bewaren en bezorgen van voedsel. Daarnaast biedt deze categorie ook een overzicht aan opslagmiddelen voor in de koelcel en voor aanverwante producten, zoals glazen, servies en bestek. Kunststof ladingdragers zijn veelzijdig, duurzaam en hygiënisch en worden daarom volop toegepast in deze branche.

Opslagbakken, kratten en dolly's

Onze opslagbakken, kratten en dolly's worden gebruikt om glaswerk en servies in op te bergen. Bijvoorbeeld in sportkantines, bedrijfskantines, maar ook voor het verhuren van deze producten bij feesten en partijen. De kratten zijn van industriële kwaliteit, bieden dus een hoog draagvermogen en zijn stootvast. Dankzij hun glad afgewerkt design zijn de kratten makkelijke te reinigen en drogen ze snel. Kortom, ze zijn hygiënisch in gebruik. Voor het opslaan van grote cateringartikelen, zoals koffie- en theemachines, verlichting, tentmateriaal etc. bieden we een uitgebreid assortiment aan grote opslagbakken en verrijdbare palletboxen. Met onze dolly's en rolcontainers zijn de opslagbakken makkelijk te verplaatsen en te vervoeren.

Hygiënisch werken en opslaan

Onze hygiëne bakken en vaten en de kunststof stellingen vinden hun weg in de professionele keuken en koelcel. Hygiëne bakken, ook wel snijbakken of marineerbakjes genoemd,  zijn geheel naadloos en hebben geen uitwendige ribstructuren. Met deze ultra-hygiënische  vormgeving passen ze in elk voedselveiligheidsplan. Ook de vaten zijn geheel naadloos. Deze worden veelal gebruikt voor het opslaan van ingrediënten en grondstoffen.

Veilig bezorgen

Na een zorgvuldige voorbereiding wilt u uw producten onbeschadigd en met behoud van kwaliteit uitleveren aan uw nevenvestigingen of direct aan uw klanten. Onze klapkratten zijn bij uitstek geschikt voor het bezorgen van producten. Ze zijn zeer degelijk, stootvast en stabiel stapelbaar. Na het uitleveren klapt u de kratten en in en nemen ze nauwelijks nog ruimte in beslag. Voor het koelen of warmhouden van producten maakt u gebruik van onze isolatieboxen en containers.