Grote opslagbakken

22 resultaten - huidige 1 tot 21. Volgende pagina.

Diverse grote opslagbakken voor opslag of transport

Grote opslagbakken zijn ideaal voor het opbergen van verhuurproducten voor events en catering. Denk hierbij aan artikelen die te groot zijn voor de standaard handzame euronorm bakken, zoals chafing dishes en tafeltaps en nog grotere items zoals tenten en spelmaterialen.

Grote opslagbakken voor het transport of de opslag van grote volumes

Grote opbergbakken zijn niet alleen praktisch voor het opslaan van grote hoeveelheden, ook zijn ze ideaal voor het transporteren van niet-handzame goederen. Party-, evenementen- en beursmaterialen kunnen handzaam worden verpakt in grote opslagbakken en palletboxen. Onze euronorm kratten van 800x600 mm zijn voorzien van ergonomische handgrepen en kunnen makkelijk door één of twee personen op een dolly of rolcontainer worden getild. 

Grote kunststof palletboxen

Als materialen te groot of te zwaar zijn voor euronorm bakken, kunnen deze worden opgeslagen in grote kunststof palletboxen. Palletboxen zijn verkrijgbaar in kleinere en grotere varianten, van 280 tot 1.400 liter inhoud. Palletboxen kunnen eenvoudig worden verplaatst middels een pompwagen of heftruck. Wie de palletbox toch met hand wil kunnen verplaatsen kan kiezen voor de variant op wielen. Goederen met incourante vormen die zich niet makkelijk laten stapelen, zoals bij voorbeeld tenten, kunnen veilig en overzichtelijk in palletboxen worden opgeslagen. Palletboxen zijn leverbaar met sleeplatten, wat ze geschikt maakt om in stelling te plaatsen. Het dynamisch draagvermogen van een palletbox in stelling ligt veelal rond de 500 kg. De palletboxen kunnen worden afgesloten met een overvallend deksel, waarmee de opgeslagen artikelen niet alleen beschermd zijn tegen vuil, maar ook tegen ongedierte zoals knaagdieren. Op die manier blijven uw verhuurartikelen mooi en intact tot het hoogseizoen weer van start gaat. Kunststof palletboxen zijn bovendien geheel glad afgewerkt waardoor ze makkelijk zijn schoon te houden en snel opdrogen na een eventuele wasbeurt. Tevens voorkomt het beschadigingen aan de opgeslagen goederen.

Multifunctionele stapelbakken met maximaal volume

Grote opslagbakken zijn onderling goed stapelbaar. Dankzij het hoge draagvermogen van kunststof bakken kunnen er probleemloos meerdere bakken met inhoud op elkaar gestapeld worden. Door de stabiele stapelfunctie kan elke opslag- of transportruimte waarin de bakken staan efficiënt worden benut. De extra grote stapelbakken van Schiphorst zijn verkrijgbaar met zowel een gladde bodem, als met een versterkte bodem voor extra draagvermogen. De bakken zijn voorzien van een geïntegreerd etikethouder zodat de bakken makkelijk te labelen zijn. Een aantal varianten zijn uit te breiden met sleeplatten, pootjes of wielen. Deze opties zijn los verkrijgbaar en makkelijk te monteren. Alle opbergbakken zijn verkrijgbaar met deksel. 

Uitpakbakken, ideaal voor in uw magazijnstelling

Wanneer de bakken alleen worden gebruikt voor opslag kan men kiezen voor de uitpakvariant. Onze euronorm stapelbakken van 800x600 mm zijn standaard leverbaar met een uitpakopening die optioneel kan worden afgesloten met een uitpakklep. Met onze uitpakbakken tovert u elke willekeurige ruimte in een handomdraai om in een overzichtelijk magazijn. Combineer de verschillende afmetingen en creëer een magazijnstelling op maat of een eigen opbergsysteem.

Vragen of advies over grote opslagbakken

Uiteindelijk zijn er nogal wat mogelijkheden het gebied van grote opbergkisten. Wat past het beste bij uw situatie? Zijn het stapelbakken, palletboxen of uitpakbakken? Gaat u voor de verrijdbare of stapelbare variant? Welke accessoires kunt u toepassen om uw werkprocessen aangenamer te maken? Informeer bij onze productspecialisten voor vrijblijvend advies en profiteer van ruim 60 jaar aan kennis en ervaring!