Kunststof klapkratten voor de foodsector

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van duurzame kunststof ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof klapkratten, stapelbakken, pallets en palletboxen voor de foodsector. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Wij bieden meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers.
Profiteer van onze ervaring en onze kwaliteitsproducten.

De voordelen van kunststof klapkratten

Kunststof ladingdragers bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele ladingdragers van hout en karton. Zo is kunststof hygiënisch in gebruik en makkelijk schoon te maken. Het is duurzaam en recyclebaar. Kunststof is licht van gewicht en daardoor goed te handelen.

Onze kunststof ladingdragers maken we door middel van spuitgieten. Het is daardoor mogelijk om complexe vormen te produceren, wat ons de mogelijkheid biedt om per branche unieke ladingdragers te ontwikkelen die elke branche zijn eigen voordelen biedt. Een voorbeeld hiervan is onze Clever-Fresh-Box klapkrattenserie. Deze serie is ontwikkeld naar de eisen van de hedendaagse verslogistiek. Ingeklapte klapkratten leveren een volumereductie van ongeveer 85%, wat veel ruimte en kosten bespaart bij leeg retourtransport en opslag. Om schade aan de levensmiddelen tijdens het transport te voorkomen, zijn de geperforeerde zijwanden van de klapkratten bijzonder glad afgewerkt, zonder scherpe randen en naden.

De belangrijkste voordelen van de Clever-Fresh-Box

● Volumereductie bij leeg transport en opslag dankzij lage inklaphoogte (tot 85%)
● Unieke hoek- en bodemconstructie voor een hoog draagvermogen en stabiele stapeling
● Vervaardigd van nieuw pp, levensmiddelengeschikt conform EU Verord. Nr. 10/2011
● Onderling stapelbaar met kratten van Euro Pool System, Container Centralen en IFCO
● Gepatenteerd ‘Easy Lift Lock Systeem’ voor een gezekerde sluiting
● Voorzien van geïntegreerde etikethouders op de korte zijden voor individuele identificatie
● Eenvoudig te reinigen; pp is bestand tegen de meeste chemische oplossingen
● Optioneel met elektronische identificatie door middel van RFID-tag of (InMould)barcode
● Milieuvriendelijk; pp is 100% recyclebaar


Clever-Fresh-Box euronorm klapkrattenserie

400x300x120 mm
400x300x180 mm
600x400x120 mm
600x400x180 mm
600x400x230 mm
Bekijk alle klapkratten
None

Klapkratten kunnen optioneel worden voorzien van een reliëfbedrukking of een bedrukking in kleur. Ook kunnen de kratten in de kleur van uw huisstijl worden geproduceerd. Ideaal voor snelle herkenning van uw eigen kratten in een externe omgeving, zoals op de veiling of bij uw afnemers.

Deskundig advies

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product. Onze klant staat hierbij centraal, of dit nu een standaard product betreft uit onze brede kwalitatieve assortiment, of juist een klant specifieke wens. Bel of e-mail met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.

Klapkratten_Schiphorst3
Bezorgkratten_Schiphorst_1.jpg
Versland_11vk
Schiphorst_klapkrat_agf_1.jpg