Schiphorst-opslagbakken-veiligheid
Schiphorst-Empack 2

eRIC 2024

24 & 25 april 2024, Vliegveld Twenthe

Bezoek ons op eRIC

Op 24 & 25 april 2024 vindt de vierde editie van de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) plaats op Vliegveld Twenthe te Enschede.

Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals, kennisinstituten en (toe)leveranciers van voertuigen, beschermende kleding en opslagmiddelen en informatievoorziening. eRIC toont state of the art producten en diensten over de hele breedte van het veiligheidsdomein.

Schiphorst stand

Op eRIC vindt u de producten, diensten en kennis om uw taken beter en veiliger uit te kunnen uitvoeren. eRIC is een uniek interactief praktijkpodium waar productinnovaties gepresenteerd en gedemonstreerd worden.

Voor de verschillende disciplines binnen het veiligheidsdomein bieden wij uiteenlopende logistieke oplossingen in kunststof. Wij heten u van harte welkom op onze stand om u meer te vertellen over onze producten. Wij staan op locatie E292Hier kunt u kennismaken met onze uitgebreide range aan kunststof ladingdragers voor interne en externe logistiek. Wij bieden een breed en diep assortiment aan kunststof bakken, pallets, palletboxen en aanverwante artikelen. Ook kunnen we u van dienst zijn met maatwerk. Vragen over de mogelijkheden? Onze standbemanning praat u graag bij.

Speciaal voor u meegenomen

Mocht u interesse hebben in één van onze producten en wilt u er zeker van zijn dat deze gepresenteerd wordt op de beurs, laat het ons dan weten en wij zorgen dat het betreffende item aanwezig is op onze stand.

Drie belangrijke redenen om eRIC niet te missen

  1. U kunt er op een laagdrempelige manier kennis maken met de innovatieve ladingdragers van Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.
  2. De meest relevante en actuele thema’s binnen het veiligheidsdomein worden behandeld. Verrijk uw kennis over drones & robotica, meldkamer en de energietransitie.
  3. Ontmoet mede-hulpverleners uit het hele veiligheidsdomein.

Bestel hier uw gratis toegangsticket

Registreer u hier voor gratis toegang tot de beurs: GRATIS REGISTREREN

eRIC-2024-Schiphorst

Interesse in onze producten?

Bekijk ons uitgebreide programma kunststof ladingdragers online!