Kunststof ladingdragers voor in de glastuinbouw


Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van kunststof ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof palletboxen, oogstkratten en pallets voor de glastuinbouwer. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers.
Profiteer van onze ervaring en onze kwaliteitsproducten.

De voordelen van kunststof oogstkratten


Kunststof ladingdragers bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele ladingdragers van hout en karton. Zo is kunststof hygiënisch in gebruik en makkelijk schoon te maken. Het is duurzaam en recyclebaar. Kunststof is licht van gewicht en daardoor goed te handelen.

Onze kunststof ladingdragers maken we door middel van spuitgieten. Het is daardoor mogelijk om complexe vormen te produceren, wat ons de mogelijkheid biedt om per branche unieke ladingdragers te ontwikkelen. Denk hierbij aan onze opvallende klapkratten die licht zijn van gewicht en dankzij een uniek ribstructuur ook een hoog draagvermogen bieden. De wanden en bodem zijn glad afgewerkt zodat verse groenten niet kneuzen in het krat. Er is perforatie aanwezig voor de doorkoeling van het product en deze is dusdanig vormgegeven dat de perforatie geen afdrukken achterlaat in het product dat in het krat is opgeslagen.

Bekijk hier onze producten voor in de glastuinbouw en vollegrondsteelt


Starre oogstkratten
Inklapbare oogstkratten
Kunststof pallets
Kunststof dolly's
Groot volume oogstbakken
Extra groot volume oogstbakken
Asperge oogstbakken
None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u snel van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Contact opnemen