httpwww.schiphorstbv.nlwp-contentuploadsalternatieven-voor-poolfust-2.2880x808

Kunststof kratten

voor de gastuinbouw

Kunststof ladingdragers voor in de glastuinbouw


Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van kunststof ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof palletboxen, oogstkratten en pallets voor de glastuinbouwer. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers.
Profiteer van onze ervaring en onze kwaliteitsproducten.

De voordelen van kunststof oogstkratten


Kunststof ladingdragers bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele ladingdragers van hout en karton. Zo is kunststof hygiënisch in gebruik en makkelijk schoon te maken. Het is duurzaam en recyclebaar. Kunststof is licht van gewicht en daardoor goed te handelen.

Onze kunststof ladingdragers maken we door middel van spuitgieten. Het is daardoor mogelijk om complexe vormen te produceren, wat ons de mogelijkheid biedt om per branche unieke ladingdragers te ontwikkelen. Denk hierbij aan onze opvallende klapkratten die licht zijn van gewicht en dankzij een uniek ribstructuur ook een hoog draagvermogen bieden. De wanden en bodem zijn glad afgewerkt zodat verse groenten niet kneuzen in het krat. Er is perforatie aanwezig voor de doorkoeling van het product en deze is dusdanig vormgegeven dat de perforatie geen afdrukken achterlaat in het product dat in het krat is opgeslagen.

Bekijk hier onze producten voor in de glastuinbouw en vollegrondsteelt


Starre oogstkratten
None
Inklapbare oogstkratten
None
Kunststof dolly's
None
Groot volume oogstbakken
None
Extra groot volume oogstbakken
None