SchipShopper-header1.1920x1080

KNALPRIJS!!!

Rode boodschappenkratten

Superscherpe actie boodschappenkratten

Maak nu voordelig kennis met onze robuuste boodschappenkratten. De SchipShopper is degelijk, slagvast en zeer gebruiksvriendelijk. Dit bezorgkratje wordt door menig supermarktketen en retailer ingezet voor de dagelijkse bezorging van boodschappen. Hij wordt in het bijzonder gewaardeerd om zijn soepele manier van openen en zijn stabiele vormgeving.

Topper voor bezorgservices

Het SchipShopper boodschappenkrat is ontworpen voor de retailindustrie voor het dagelijks bezorgen van bestellingen bij eindklanten of distributiecentra. Dit vouwkrat van industriële kwaliteit heeft een handzame afmeting van 530x350x283 mm, waarmee hij makkelijk in winkelwagens, achterin auto's en op fietsdragers kan worden geplaatst. Verder zorgt de compacte afmeting er samen met de ergonomisch gevormde handgrepen voor dat het krat op een verantwoorde manier op te tillen en te verplaatsen is.

Unieke ribstructuren op de hoeken en onder de bodem zorgen voor een hoog draagvermogen en een lange levensduur van het krat. Het statisch draagvermogen (gestapeld op de grond) bedraagt 175 kg.

De kratten hebben een dynamisch draagvermogen van 25 kg per stuk, bij een gelijkmatig verdeelde belasting. Dankzij de diep invallende stapelrand kunnen de kratten probleemloos als stabiele stapel op rolcontainers en in bestelwagens geplaatst worden. Lege, ingeklapte retourkratten zijn maar 56 mm hoog, waardoor er maar liefst 80% op het (opslag)volume wordt bespaard.

De solide boodschappenkratten zijn gemaakt van hoogwaardig polypropeen. Het materiaal is levensmiddelengeschikt en het krat bestaat geheel uit kunststof, inclusief de scharnieren. Dat maakt het krat 100% recyclebaar. Dankzij het stevige design en het kwaliteit hoogwaardige kunststof is het krat langdurig herbruikbaar. Dat maakt de SchipShopper tot een verantwoorde duurzame keuze om boodschappen in te bezorgen.

ACTIE

Profiteer nu van een geweldige actieprijs voor de rode boodschappenkratten. Betaal tijdelijk maar € 6,95 netto per stuk, óf zelfs maar € 5,95netto per stuk bij afname van één volle pallet à 184 stuks!
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Wees er daarom snel bij, want... OP=OP!
(Prijzen excl. 21% btw en af fabriek Deventer)

SchipShopper-2.original.format-webp
SchipShopper-3.original.format-webp
Klantenservice_Schiphorst7vk.original.format-webp

Direct bestellen? Nu bellen!

Neem contact op met uw vaste contactpersoon om snel en eenvoudig uw bestelling door te geven, of geef uw bestelling door aan onze klantenservice-medewerkers. Zij zijn u graag van dienst!

E-mail: sales@schiphorstbv.nl
Telefoonnummer: +31(0)570 622 944

Meer weten over de SchipShopper? Kijk hier voor de productdetails.

Verwante productcategorieën