Relatiegeschenk_schiphorst.3840x1104

Verpakking voor relatiegeschenken

uniek, herbruikbaar & duurzaam

Uw relatiegeschenk in een gepersonaliseerde kunststof bak

Heeft u al nagedacht over de decembergeschenken voor dit jaar? Bent u nog op zoek naar een uniek geschenk voor Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar of wellicht een jubileum? Een kunststof krat zal uw relatie en/of personeel zeker bijblijven. Kunststof kratten zijn momenteel razend populair. U komt ze overal tegen als ladingdrager op transportfietsen. Ook binnenshuis is er voor een krat altijd een bestemming te vinden. Een degelijk krat is dan ook een relatiegeschenk dat zeker gebruikt zal worden. Daarnaast worden kunststof kratten steeds vaker ingezet als promotiemiddel. Bijvoorbeeld als verpakking van uw leveringen. Uw producten worden goed beschermd en uw verzending krijgt een hoogwaardige uitstraling.

Persoonlijke boodschap

Wij kunnen de kratten voor u personaliseren door deze te bedrukken met uw logo en/of een persoonlijke boodschap. Bij grotere aantallen kunnen de kratten worden geproduceerd in de kleur van uw huisstijl.


Meer weten?

Informeer naar tarieven, de verschillende soorten kratten en de kleur- en bedrukkingsmogelijkheden. Onze productspecialisten staan voor u klaar!

promotiegeschenk.original.format-webp Contact