Schiphorst_gekleurde_palletsLI.width-2560

Multi-use medium pallet

Standaard leverbaar in vier verschillende kleuren!

Onze multi-use medium pallet is vanaf heden standaard verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, rood, groen en rood. Alle kleuren zijn gemaakt van high quality duurzaam gerecycled pp/pe mix.

Wij zien de trend dat er steeds meer vraag is naar kunststof ladingdragers in verschillende kleuren. Enerzijds is hier behoefte aan om productstromen te kunnen scheiden, anderzijds om een kunststof ladingdrager te kunnen conformeren aan de huisstijl van het bedrijf.

De belangrijkste reden om met verschillende kleuren ladingdragers te werken is het voorkomen van productcontaminatie. Door per productstroom met een vaste kleur te werken worden er minder snel fouten gemaakt dan wanneer men bijvoobeeld alleen onderscheid maakt middels etiketten. Een ladingdrager in een afwijkende kleur is opvallend en nadrukkelijk zichtbaar. Vaak wordt op verzoek van de klant ook een tekst- of logobedrukking op de ladingdrager aangebracht om de inhoud ervan nader te duiden.

Daarnaast worden de verschillende kleuren bakken, pallets en palletboxen vaak ingezet om afval te scheiden en sorteren. Zo kunnen herbruikbare restmaterialen veilig worden gesteld ten opzichte van het overige afval.

Veel van onze producten zijn in twee of meer verschillende kleuren leverbaar, waaronder vanaf heden ook deze multi-use medium pallet.


Multi-use medium pallet

Tien voordelen van de multi-use medium pallet!

  1. Stevig en slagvast
  2. Hoge stabiliteit met laag eigen gewicht
  3. Gemaakt van duurzaam gerecycled pp/pe mix
  4. Gladde, hygiënische vormgeving; makkelijk te reinigen en droogt snel
  5. Standaard uitgevoerd met opstaande anti-slip rand van 7 mm, optioneel zonder rand of met rand van 22 mm
  6. Zowel inzetbaar als eenmalige pallet en als retourpallet
  7. Standaard keuze uit vier verschillende kleuren: blauw, groen, rood en zwart
  8. Optioneel leverbaar met bedrukking van uw logo, (oplopende) nummering, barcode of RFID-tag
  9. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  10. 100% recyclebaar

Advies op maat

Bent u op zoek naar de juiste kunststof pallet voor uw specifieke logistieke situatie? Wij bieden een breed en diep assortiment aan kunststof pallets. Daardoor is er voor nagenoeg elke toepassing een geschikte kunststof pallet voor handen. Dit kan er echter ook toe leiden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Profiteer in dat geval van onze jarenlange kennis en ervaring en neem contact met ons op voor gratis advies!

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van kunststof pallets. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt met enkele demo-modellen.

Telefoonnummer voor direct advies: +31(0)570 622 944 (op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur).