Mijn offerteaanvraag

  Offerte aanvragen »

  Filter resultaten

  Kleur

  Kenmerk(en)

  Onderzijde

  Draagvermogen

  Display pallets

  Displaypallets

  De displaypallet is dé oplossing voor toeleveranciers aan de detailhandel. U zet de pallet in als transportmiddel en biedt de detaillist de mogelijkheid om de goederen direct op dezelfde pallet in de winkel te plaatsen. Dit maakt ompakken overbodig en bovendien kan de pallet eenvoudig worden voorzien van een kartonnen display voor reclame uitingen.

  60×40 pallets en 80×60 pallets

  Om goed in het interieur van de winkel passen dient de displaypallet compact en klein van formaat te zijn. Daarentegen moet de pallet ook over een hoog draagvermogen te beschikken en tegen een stootje kunnen. Ons assortiment displaypallets biedt uiteenlopende compacte afmetingen en bieden allemaal een hoog draagvermogen. De meest voorkomende afmetingen zijn 600×400 mm en 800×600 mm, maar ook 400×300 mm is een optie. Deze mini-displaypallet kan naar wens vergroot worden dankzij handige koppelstukken.

  Nieuw & Uniek! 400×300 mm displaypallet 1 Nieuw & Uniek! 400×300 mm displaypallet

  Offerte op maat

  Wilt u advies bij de keuze van de juiste displaypallet voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen?
  Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst! Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze gratis 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.