H1 pallets GS1-certificaat tegen scherpe prijs

Schiphorst levert een breed assortiment kunststof pallets tegen scherpe prijzen. Wij leveren onder meer exportpallets, hygiëne pallets en heavy pallets standaard uit voorraad.

Eén van deze pallets betreft de euro H1 pallet. De kunststof euro H1 pallet wordt in heel Europa toegepast voor transport en opslag van verse producten. Met name in de vleesindustrie, maar ook in andere sectoren van de levensmiddelindustrie, is de H1 pallet uitgegroeid tot dé geaccepteerde standaard norm voor europallets. Om te kunnen onderscheiden wanneer men van doen heeft met kwalitatief hoogwaardige H1 pallets is het GS1-certificaat in het leven geroepen. Schiphorst levert H1 pallets die voldoen aan de hoge eisen van dit GS1 certificaat tegen de scherpste prijs.

GS1 Germany
Het uitgebreide systeem voor kwaliteitsborging voor euro H1 pallets van GS1-Germany zorgt voor transparantie, een efficiënte inkoopafhandeling en betrouwbare bescherming tegen plagiaat. De eisen van het GS1-certificaat voor euro H1 pallets concretiseert en verbetert de eisen van zijn voorganger, het EHI-certficaat van het EHI Retail Institute. Deze omvatten onder meer hogere eisen aan duurzaamheid en stabiliteit, alsmede een uniform tarra gewicht.

Herkenning van kwaliteit
Onze gecertificeerde euro H1 pallets zijn in één opslag te herkennen aan het GS1 logo. De hygiënisch vormgegeven pallet van 1200x800x160 mm is bijzonder sterk, geproduceerd van hoogwaardig HDPE en daarmee geschikt voor gebruik in zeer koude omgevingen. De pallets zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Heeft u nog vragen over dit product of het Gs1 certificaat? Onze productspecialisten staan u graag te woord.

Ga naar de H1 Pallets