Bekerbakken-header

Opslagbakken voor mokken en hardcups

Duurzaam en hygiënisch

Hardcups inzamelen en opslaan

Vanaf 1 januari 2024 gaat de wegwerpbeker in de ban. Volgens Europese wetgeving is met ingang van die datum het gebruik van wegwerpbekers op kantoor verboden. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven, zoals herbruikbare bekers en mokken. Voor het inzamelen en opslaan van reusable drinkgerei zijn de duurzame bekerbakken van Schiphorst de ideale keuze.

In de bedrijfskantine zal de prullenbak vervangen worden door de bekerbak. Bekerbakken zijn ideaal om gebruikte hardcups en mokken mee in te zamelen voordat ze de afwasmachine ingaan.

Voordelen van de bekerbakken van Schiphorst

  • Handmatig hanteerbare opslag met een handige grootte van 600x400x420 mm voor een aanzienlijk volume
  • Glad en hygiënisch afgewerkt en dus makkelijk af te nemen en te reinigen
  • Hoge mate van chemische bestendigheid en temperatuurweerstand, geschikt voor efficiënte industriële reiniging
  • Stevige industriële kwaliteit, slagvast en stootvast en gaat daarom jarenlang mee
  • Gemaakt van hoogwaardig polypopreen of polyetheen, wat bijdraagt aan de lange levensduur en 100% recyclebaar is
  • Verkrijgbaar in duurzame variant van 100% gerecycled materiaal

Bekijk alle bekerbakken en toebehoren

Soorten bekerbakken

Er zijn drie soorten kunststof bakken die bij uitstek geschikt zij om hardcups in de op te slaan:

  1. Stapelbakken met een transparantdeksel bieden als voordeel dat je in één oogopslag kan zien hoe vol de bak zit. Bovendien zijn deze stevige bakken heel stabiel om op elkaar door te stapelen.
  2. De stapelbakken met een tweedelig deksel kun je handig open laten staan. De deksel hangt dan in twee delen langs de bak en neemt geen ruimte in beslag.
  3. Nestbare bakken met een tweedelig deksel bieden dat voordeel ook en zijn ook nog eens in elkaar te schuiven als ze leeg zijn. Handig voor wie weinig opslagruimte heeft. Ook zijn deze bakken de meest duurzame keuze, ze zijn gemaakt van gerecycled kunststof. Bovendien kan men bij deze bak kiezen uit zes kleuren deksels. Ideaal als er producten geschieden moet worden, bijvoorbeeld schone en vervuilde bekers.

Stapelbare bekerbakken met transparant deksel

Bekerbakken_stapelbaar Bekijk alle afmetingen

Stapelbare bekerbakken met tweedelig deksel

Bekerbakken_stapelbaar2 Bekijk alle afmetingen

Nestbare bekerbakken met tweedelig deksel

Distributiebak Bekijk alle afmetingen

Verrijdbare onderstellen

Met onze verrijdbare onderstellen kunnen de bekerbakken op praktische en ergonomische wijze verplaatst worden. Bijvoorbeeld van de kantine naar de afwasruimte.

Opslagkratten voor mokken

Er zijn ook veel bedrijven die van wegwerpbekers overstappen op mokken. Het inzamelen van gebruikte mokken doet u veilig en overzichtelijk met onze zogenoemde glazenkratten. Deze kratten zijn voorzien van vakverdelers die de mokken beschermen tegen stoten. Bakken met vakverdelers zijn zowel met dichte als met geperforeerde wanden en bodem verkrijgbaar. De kratten zijn vaatwasbestendig, zodat ze desgewenst met mok en al de vaatwasser in geschoven kunnen worden. De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en met verschillende hoeveelheden vakken, zodat er voor elke afmeting mok een passend krat voor handen is.

Bakken met vakverdeling
Glazenkratten

Mogelijkheden

Schaft u bakken aan voor een grote organisatie en/of worden de bakken voor externe opslag en transport gebruikt? Informeer dan naar de mogelijkheden om de bakken te laten personaliseren. Zo kunnen de bakken onder meer in de kleur van uw huisstijl worden geproduceerd en worden voorzien van een logo- of naambedrukking.

Ook wanneer u twijfelt over de keuze van de juiste bekerbak voor uw organisatie adviseren wij u om contact op te nemen voor vrijblijvend advies. Onze branchespecialisten hebben jarenlang ervaring in uw werkgebied en zijn u graag van dienst.

Bekijk de producten uit dit artikel