jpg/3c/Bekerbakken-header.jpg

Opslagbakken voor reusable bekers

Bekijk ons assortiment

Opslagmiddelen voor hardcups

Stapelbare bekerbak 600x400x437 mm

B-4271SD-412998 Bekijken

Stapelbare bekerbak 600x400x437 mm

B-4271KD-1 Bekijken

Stapelbare bekerbak 600x400x335 mm

B-3261SD-401998 2 Bekijken

Nest/stapelbare bak 600x400x400 mm

Schiphorst_distributiebak_kleuren_vkl Bekijken

Dolly rubber wielen 600x400x400 mm

B-0910R1_moeder Bekijken

Dolly pp zwenkwielen 600x400x175 mm

B-0910V1_moeder Bekijken

Dolly pp bok/zwenkwielen 600x400x175 mm

B-0910V2_moeder Bekijken

Rolcontainer 682x810x1640 mm

rolltainer-2-seitig Bekijken

Meer producten

Degelijk en duurzaam

Degelijke opslagbakken voor het opslaan en vervoeren van hardcups en overige reusable bekers. Ideaal voor de bevoorrading van festivals en evenementen.

  • Efficiënt hardcups opslaan en vervoeren
  • Gemaakt van slagvast hoogwaardig polyetheen
  • Robuust en stootbestendig design
  • Handzaam en stabiel stapelbaar
  • Duurzaam; herbruikbaar met lange levensduur
  • Stapelbakken met praktisch doorzichtig deksel
  • Distributiebakken met zes verschillende kleuropties; handig bij productsortering
Naamloos-2

Kleur- en productopties

Kies uit een variatie aan kleuren en afmetingen om zo uw producten efficiënt te sorteren en recycleren.

Group 52

Wij zijn Schiphorst

Een autoriteit op het gebied van logistieke oplossingen in kunststof. Onze klanten vertrouwen al meer dan 60 jaar op ons brede en kwalitatieve assortiment kunststof bakken, pallets en palletboxen. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren een breed en kwalitatief assortiment kunststof ladingdragers en bieden u zowel standaard producten als klantspecifieke oplossingen.

Lees ons hele verhaal

Persoonlijk advies nodig?

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien!

√ Alles uit eigen fabriek
√ De beste kwaliteit
√ Deskundig advies
√ Maatwerk oplossingen
√ Vrijblijvende adviesafspraak bij u op uw werklocatie

Kijk hier voor uw directe contactpersoon
Joeri

Joeri Vandenbloock

Vincent

Vincent Wesseldijk

Veelgestelde vragen

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. is een autoriteit op het gebied van logistieke oplossingen in kunststof. Onze klanten vertrouwen al meer dan 60 jaar op ons brede en kwalitatieve assortiment kunststof bakken, pallets en palletboxen.

Lees hier over onze visie, missie en kernwaarden

Wij ontwikkelen, produceren en distribueren een breed en kwalitatief assortiment kunststof ladingdragers. Tot het assortiment behoren zowel standaard producten als klantspecifieke oplossingen.

Wij hebben een breed en kwalitatief assortiment dat voor een groot deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd. Dichter bij de bron kopen kan dus niet. Ons machinepark is modern uitgerust volgens de laatste stand der techniek met een hoge automatiseringsgraad. Betrouwbaarheid is ons credo. Ons machinepark bestaat uit 37 spuitgietmachines tot een sluitkracht van 150 tot 1.500 ton en 3 palletmachines tot een sluitkracht tot 3.000 ton. De kwaliteit van de producten wordt nageleefd volgens DIN en ISO 9001:2000 normen.

Onze producten vinden zowel hun weg binnen de food als non-food industrie. Bekijk onze producten in de online catalogus en zoek ze per branche of per productgroep.

U heeft de beschikking  tot ruim 20.000 m² voor u geselecteerde voorraden. De voorraden worden automatische gescreend op omloopsnelheden en behoeften uit de markt.

De keuze voor de juiste bak, pallet of palletbox kan lastig zijn. Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product.

Bel of e-mail met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt!

Prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Deze kunt u aanvragen per telefoon, e-mail of via het online offerteformulier. U ontvangt binnen maximaal één werkdag een reactie van ons.

U kunt bij ons zowel telefonisch als per e-mail uw bestelling plaatsen. U ontvangt binnen één werkdag een orderbevestiging van ons. Voor kleine bestellingen van standaard voorraadartikelen kunt u terecht in onze webshop SchiphorstShop.nl. Staat u al in ons klantenbestand? Dan kunt u bij ons een inlognaam en wachtwoord opvragen. Online bestellen biedt diverse voordelen, lees ze hier.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van een ons een orderbevestiging ter controle. Hierop staan alle belangrijke gegevens zoals het afleveradres, een beschrijving van het bestelde product, het aantal bestelde items en een afleverindicatie. Voor vragen over uw levering kunt u altijd bellen en e-mailen met onze verkoopmedewerkers.

Bereikbaarheid
Per telefoon: op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via 0570 202 612. Per e-mail via sales@schiphorstbv.nl, wij reageren binnen één werkdag!