Schermafbeelding_2021-09-08_091712_kopieren_header.2316x734

Hygiënisch en gebruiksvriendelijk

Kunststof ladingdragers voor de druivenoogst en wijnbereiding

Kunststof ladingdragers voor wijnbouwers

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van kunststof ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof palletboxen, oogstkratten en pallets voor de wijnbouwer. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Wij bieden meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers.
Profiteer van onze ervaring en onze kwaliteitsproducten.

De voordelen van kunststof oogstkratten

Kunststof ladingdragers bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele ladingdragers van hout en karton. Zo is kunststof hygiënisch in gebruik en makkelijk schoon te maken. Het is duurzaam en recyclebaar. Kunststof is licht van gewicht en daardoor goed te handelen.

Onze kunststof ladingdragers maken we door middel van spuitgieten. Het is daardoor mogelijk om complexe vormen te produceren, wat ons de mogelijkheid biedt om per branche unieke ladingdragers te ontwikkelen die  elke branche zijn eigen voordelen biedt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze unieke klapkratten die licht zijn van gewicht, maar dankzij een uniek ribstructuur ook een hoog draagvermogen hebben. De wanden en bodem zijn glad afgewerkt zodat verse groenten niet kneuzen in het krat. Er is perforatie aanwezig voor de doorkoeling van het product en deze is dusdanig vormgegeven dat de perforatie geen afdrukken achterlaat in het product dat in het krat is opgeslagen.


Onze producten voor uw branche

Oogstbakken/Paloxen
None
Nestbare plukbakken
None
Stapelbare plukbakken
None
Kunststof pallets
None