Icon_projectoplossingen1 .jpg

De uitdaging

Het ontwikkelen van een lichtgewicht nestbare bak met een hoog draagvermogen, geschikt voor opslag en transport van (sport)kleding voor een groot Europees sportmerk. Focus op: robuustheid, vormvastheid, identificatie, hoge nestbaarheid, automatisch (ont-)stapelen, optimale beladingsgraad en volumereductie bij leeg transport en opslag.


Icon_projectoplossingen2.jpg

De oplossing

Een nestbare bak met een inhoud van ca. 80 liter, voorzien van strategisch gepositioneerde ontwateringsgaten conform het Duitse VDS normering voor sprinklerwater doorlaat. Inclusief voorzieningen tegen vacuümvoming bij ontstapeling. “In-mould” barcode label geplaatst in terugliggend wandvlak. Voorzien van praktisch krokodildeksel.

Productkenmerken
Buitenafmeting (mm): 600x400x420 mm
Binnenafmeting (mm): 560x375x417 mm
Beschikbaar bodemvlak: 517×388 mm
Gewicht: 1.670 g


Icon_projectoplossingen3.jpg

Oplossing voor u

Bent u ook op zoek naar een logistieke oplossing in kunststof? Informeer vrijblijvend bij onze productspecialisten naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Telefoon: op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via +31(0)570-622 944.

E-mail: sales@schiphorstbv.nl.

Of neem contact op met uw directe contactpersoon.


Nestbare bakken

Gebruikt u kunststof bakken binnen uw bedrijf, maar gebruikt u ze niet non-stop? Kies dan voor een nest-stapelbare bak. Lege nest- stapelbare bakken nemen namelijk 70% minder ruimte in beslag dan volle. Bakken die tijdelijk niet gebruikt worden leggen zo nauwelijks beslag op uw opslagruimte.

Bekijk ze in onze online catalogus >>