Icon_projectoplossingen1 .jpg

De uitdaging

Het ontwikkelen van een hittebestendige stapelbak voor de vleesindustrie, waarin worsten direct gegaard kunnen worden, waardoor overpakken overbodig wordt.


Icon_projectoplossingen2.jpg

De oplossing

Stapelbare hittebestendige kookkratten die zijn gemaakt van pp (polypropeen) met een verstevigende celstran toevoeging. Dat maakt de kratten bestand tegen hoge temperaturen.

De kratten kunnen zodoende gebruikt worden voor zowel pasteuriseren als voor steriliseren (pasteuriseren: 3 à 4 uren tot 85°C, steriliseren: kortstondig tot 130°C). Hierbij behouden de kratten hun vormvastheid en hoge draagvermogen , ook bij herhaaldelijk gebruik onder hoge temperaturen.

Het design van de kratten is glad en hygiënisch, waardoor de kratten eenvoudig zijn te reinigen. De kratten zijn levensmiddelengeschikt conform Verordening nr. 1935/2004 van het Europees Parlement en de Raad en Verordening (eu) nr. 10/2011 van de Commissie.


Icon_projectoplossingen3.jpg

Oplossing voor u

Bent u ook op zoek naar een logistieke oplossing in kunststof? Informeer vrijblijvend bij onze productspecialisten naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Telefoon: op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via +31(0)570-622 944.

E-mail: sales@schiphorstbv.nl.

Of neem contact op met uw directe contactpersoon.


Kookkratten kopen

De kookkratten zijn tegenwoordig standaard leverbaar, ook bij afname van kleine aantallen. Bekijk de verschillende modellen in onze online catalogus en vraag hier eenvoudig een offerte aan.

Bekijk ze in onze online catalogus >>