Bakkerij Thyssen kiest efficiënte oplossing van Schiphorst

Bakkerij Thyssen is een semi-industriële bakkerij gelegen in het Waasland, die zich specialiseert in het produceren, verpakken en vervoeren van brood en patisserie voor zorginstellingen. Voor het veilig vervoeren van delicate patisserieproducten heeft Schiphorst Bakkerij Thyssen voorzien van een creatieve oplossing.

Binnen haar bedrijfsvoering gebruikt Bakkerij Thyssen een brede range aan kunststof ladingdragers van Schiphorst. Zo wordt er onder meer gebruik gemaakt van speciale bakken voor broodopslag en van grof geperforeerde broodkratten voor vers gebakken deegproducten. Naast het produceren van smaakvol brood en banket, staat Bakkerij Thyssen ook bekend om de efficiënte uitlevering van deze producten. Daarbij dienen de producten uiteraard met smaakbehoud en behoud van de fraaie uiterlijke kenmerken van patisserie aan de klanten te worden uitgeleverd.

Broodkrat-Schiphorst1
Broodkrat-Schiphorst2
Broodkrat-Schiphorst4
Broodkrat-Schiphorst3

Bakkerij Thyssen gebruikt onder meer broodkratten, opslagbakken, koelkratten, kunststof pallets en verrijdbare onderstellen bij het produceren, opslaan en vervoeren van deeg- en patisserieproducten.

Patisserie in kleine hoeveelheden

Voor het uitleveren van producten maakt Bakkerij Thyssen onder meer gebruik van de kunststof broodkratten, die hiervoor over de juiste eigenschappen beschikken. Deze kratten zijn stevig, slagvast en stabiel stapelbaar. Dankzij unieke ruitperforatie vindt er afdoende luchtventilatie plaats zodat de producten op juiste wijze gekoeld kunnen worden in het kader van versbehoud.

Enige belemmering blijkt de grootte van de kratten. Bij het uitleveren van fijn banket en gebak blijkt er regelmatig vraag te zijn naar kleinere hoeveelheden, waarbij de kratten half gevuld de deur uitgaan. Nadeel is dat in half gevulde kratten de producten meer kunnen gaan schuiven. En bij schuiven botsen producten tegen elkaar en kunnen daarbij beschadigd raken. Zeker bij delicate producten als gebak en fijn banket is dit snel aan de orde. Als oplossing maakt de bakkerij nu gebruik van onze kunststof vakverdelers. Deze verdelers zijn van origine ontworpen voor het opslaan, wassen, en vervoeren van glas- en servieswerk.

Broodkrat-verdeler-Schiphorst1
IMG_0175b
Broodkrat-verdeler-Schiphorst2

De kunststof vakverdelers passen in de meeste standaard euronorm kratten van 600x400 mm en zijn verkrijgbaar met 6, 12, 15, 24 en 40 vakken. De verdelers zijn gemaakt van sterk en vormvast polypropeen. Ze zijn duurzaam in gebruik, foodgrade en bovendien 100% recyclebaar. Het materiaal van de verdelers is, net als dat van de kratten, glad en makkelijk te wassen. Het is bestand tegen hoge temperaturen en schoonmaakmiddelen en kan dus makkelijk gereinigd worden en droogt snel.

"De vakverdelers bieden een efficiënte oplossing. En het is prettig dat ze gecombineerd kunnen worden met de kratten en bakken die wij door de jaren heen al gekocht hebben bij Schiphorst", aldus bakkerij Thyssen.

Bent u net als Bakkerij Thyssen op zoek naar een specifieke oplossing voor het opslaan van producten met incourante vormen? Of zoekt u kratten die passen bij uw delicate producten? Bel of e-mail met onze medewerkers voor advies op maat. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt en u een aantal demo-modellen toont.

Voordelen Broodkratten Schiphorst

  • Praktische basisafmeting van 600x400 mm
  • Glad en hygiënisch design
  • Robuust en slagvast
  • Laag eigen gewicht en hoog draagvermogen
  • Voorzien van grove ruitperforatie t.b.v. optimale luchtventilatie
  • Uitbreidbaar met vakverdelers
  • Gemaakt van foodgrade polyethyleen
  • Zeer duurzaam; gaan jarenlang mee en 100% recyclebaar
None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u snel van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Contact

Interesse in onze producten? Bekijk deze items online