Hogeslag23b.width-2560

Kratten, pallets en palletboxen

Voor de vleessector

Hoogwaardige kunststof ladingdragers voor hoogwaardig rosé kalfsvlees

Vleesverwerker Chris Hogeslag Foodgroup B.V. staat bekend om zijn rosé kalfsvlees van hoge kwaliteit. Het brede assortiment dat de vleesverwerker hierin te bieden heeft wordt dagelijks vers gesneden en verpakt in de uitbeenderij in Borculo. De uitbeenderij is uiterst efficiënt ingericht, conform bijzonder hoge hygiëne- en kwaliteitsstandaarden. Binnen het proces van verwerking, intern transport en opslag maakt de uitbeenderij gebruik van hoogwaardige kunststof ladingdragers van Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.


Kwaliteit waarborgen

Om de hoge kwaliteit van het kalfsvlees continu te kunnen waarborgen monitort Chris Hogeslag Foodgroup B.V. de kalveren van jongs af aan. Daarnaast neemt de vleesverwerker zelf de regierol op zich aangaande bewaking van de schakels in de keten. Partners worden voortdurend op kwaliteit en procesvoering gecontroleerd en de productieketen wordt helder en transparant gehouden.

Het versnijden in de uitbeenderij zelf gebeurt onder de strenge eisen van het IFS (International Featured Standards). Het IFS-certificaat geldt internationaal voor bedrijven die zich bezighouden met voedsel en voedselverwerking. Het certificaat laat zien dat de producten van Chris Hogeslag Foodgroup B.V. allemaal voldoen aan de eisen voor voedselveiligheid. Om deze hoge hygiëne standaard optimaal te handhaven werkt Chris Hogeslag Foodgroup B.V. uitsluitend met voedselveilige - en hygiënische materialen. Zo wordt er voor de opslag en handeling van de bewerkte producten veel met kunststof ladingdragers gewerkt. Kunststof ladingdragers zijn bijzonder hygiënisch omdat het materiaal glad is en dus makkelijk te reinigen. Kunststof neemt nauwelijks vocht op, het splintert niet en het is goed bestand tegen hoge temperaturen tijdens reinigen en tegen de lage temperaturen in koel- en vriescellen.

Hogeslag9.scale-50.format-webp

Totaalleverancier kunststof ladingdragers

De kunststof ladingdragers betrekt Chris Hogeslag Foodgroup B.V. bij Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. in Deventer. Schiphorst biedt een breed en diep assortiment kunststof ladingdragers van Europese topkwaliteit. Zo gebruikt Chris Hogeslag onder meer nestbare vleeskratten en verschillende kleuren E2-kratten uit de eigen productie van Schiphorst. Deze ladingdragers zijn bijzonder stevig, slagvast en duurzaam. Veel van de kratten die Chris Hogeslag in gebruik heeft gaan nu al ruim tien jaar mee. Bovendien zijn de hoogwaardige plastic kratten gemaakt van virgin hdpe en foodgrade conform EU Verordening 10/2011, waarmee wordt voldaan aan de Europese wetgeving op het gebied van voedselveiligheid.

Daarnaast maakt Chris Hogeslag Foodgroup B.V. bij de dagelijkse werkzaamheden ook gebruik van kunststof palletboxen, extra groot volume palletboxen, exportpallets, medium pallets en afvalcontainers. Door gebruik te maken van de one-stop-shop functie van Schiphorst aangaande kunststof ladingdragers profiteert Chris Hogeslag Foodgroup B.V. van het gemak van één aanspreekpunt en de daaraan verwante persoonlijke dienstverlening.

Hogeslag24.jpg
Hogeslag7.jpg
Hogeslag3.jpg
Hogeslag15.jpg

Productcategorieën