Schiphorst-automotive-header

Bakken voor belevering en bevoorrading

Degelijk en efficiënt

Kunststof bakken voor automotive totaalleverancier

Als totaalleverancier voor de autobranche gebruikt AGJ Automotive uit Elburg dagelijks opslag- en transportbakken voor diverse doeleinden. Onlangs stapte AGJ hiervoor over op de bakken van Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV.

AGJ Automotive is een bekende naam bij autobedrijven in Gelderland en Flevoland. De in Elburg gevestigde automotive-part-store biedt een breed scala aan producten en benodigdheden voor autogarages. Denk hierbij aan gereedschappen, apparatuur, auto-onderdelen, oliën en smeermiddelen, reinigingsmiddelen en andere accessoires die nuttig zijn bij het onderhouden en repareren van voertuigen. Middels meerdere bezorgrondes per dag belevert AGJ zijn klanten op zes dagen in de week. Daarnaast kan de klant terecht in de ruim opgezette winkel op industrieterrein De Kruismaten. Ook voorziet AGJ in technische ondersteuning vanuit hun eigen werkplaats. Kortom; veel expertise dat uitgevoerd wordt over verschillende distributiekanalen.

Opslagbakken voor belevering en bevoorrading

AGJ heeft de betrouwbare opslagbakken van Schiphorst geselecteerd voor een efficiënte organisatie van de dagelijkse bevoorrading van hun eigen werkplaats, magazijn en die van hun klanten. AGJ werkt met verschillende soorten kunststof bakken om zo voor elke toepassing optimale resultaten te bereiken. Elk type bak biedt zijn eigen voordelen. AGJ gebruikt de bakken voor de volgende toepassingen:
- de dagelijkse belevering van autogarages
- het bevoorraden van eigen magazijn en opslag
- de promotie van producten

Bakken voor uw magazijn

Belevering autogarages

Schiphorst-automotive-opslagbakken2
Schiphorst-automotive-opslagbakken3

Distributiebakken zijn bij uitstek geschikt voor het beleveren van klanten of collega-filialen. De stevige bakken bieden een ruim volume en zijn afsluitbaar en verzegelbaar. Lege bakken zijn nestbaar en nemen daardoor weinig ruimte in beslag.

Schiphorst-automotive-opslagbakken5
Schiphorst-automotive-opslagbakken4

De stapelbare Silverline opslagbakken zijn extra stevig en staan bekend om hun robuuste vormgeving. Zeker wanneer het aankomt op het opslaan en vervoeren van zware onderdelen, gereedschappen en kwetsbare goederen bieden Silverline bakken een betrouwbare oplossing. De bakken zijn voorzien van een geïntegreerde etikethouder op één lange en één korte zijde, zodat er makkelijk kaartjes met bezorginformatie in gestoken kunnen worden.

Kunststof promotiebox

Schiphorst-automotive-opslagbakken6
Schiphorst-automotive-opslagbakken7

Basicline dekselbakken zijn bij uitstek geschikt voor de promotie van productsets, zoals PBM’s en schoonmaaksets. De bakken zijn standaard leverbaar in een brede range aan euronorm afmetingen en kunnen gepersonaliseerd worden qua kleur en bedrukking. Er kan optioneel gekozen worden voor een transparant deksel, zodat de inhoud van de bak van buitenaf zichtbaar is.

Bekijk de producten uit dit artikel