Duurzame oplossingen voor de installatiebranche

Logistiek draait om efficiëntie. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers.

Kwaliteit als sleutel

Kiezen voor kunststof is kiezen voor duurzaamheid. Kunststof is hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaat tot tientallen jaren mee en is volledig recyclebaar. Bovendien is het aan te passen aan de specifieke wensen en behoeften van iedere branche of organisatie. Dat weten wij als geen ander.

Schiphorst beschikt over meer dan 60 jaar ervaring in het produceren en leveren doseervaten, ronde vaten en opslagtanks voor de installatiebranche.

Onze doseervaten, ronde vaten en opslagtanks zijn gemaakt van hoogwaardig low density polyethyleen en worden naadloos geproduceerd middels rotatie spuitgieten. Ze zijn vrijwel geheel breuk-, naad- en spanningsvrij, hebben hoge wanddikten en gladde binnenwanden. Wanneer de toepassing dit vereist kunnen containers op verzoek met een hogere wanddikte worden vervaardigd. De vaten zijn UV-bestendig en levensmiddelengeschikt. Alle modellen zijn standaard voorzien van een niveauaanduiding (in liters) en hebben vlakke delen waar hulpstukken op kunnen worden geassembleerd.

None

De kracht van onze kunststof tanks en vaten is de
combinatie van kwaliteit duurzaamheid.
Juist wanneer veiligheid en betrouwbaarheid
belangrijk is wilt u materiaal waar u volledig
op kunt vertrouwen. Heeft u vragen over het
gebruik van onze vaten of tanks, over de
technische eigenschappen, de chemische
resistentie, of over de toepassingsmogelijkheden?
Onze ervaren experts staan graag voor u klaar
met een advies op maat.