Krat voor fijn snoepgoed


Icon_projectoplossingen1 .jpg

De uitdaging

Snoepgoed en andere suikerwerken worden gedroogd in een speciaal hiervoor bestemde fijnmazig geperforeerde opslagbakken. Hoewel de kans zeer minimaal is kunnen er door de werkwijze van de snoepfabrikant enkele kleine deeltjes kunststof van de kratten in het snoepproduct terecht komen. Om te voorkomen dat deze bij het snoepgoed in de verpakking bij de eindgebruiker terecht komen, moeten de deeltjes eruit kunnen worden gedetecteerd.


Icon_projectoplossingen2.jpg

De oplossing

Wij hebben in samenwerking met onze grondstofleverancier een PE materiaal ontwikkeld dat is voorzien van magnetisch materiaal zodat na het verpakken van het snoepgoed een metaaldetector vrijgekomen kunststofdelen kan detecteren. Eventuele vrijgekomen kunststofdelen kunnen zo snel en effectief worden verwijderd.


krat-voor-fijn-snoepgoed-4-300x300.jpg

Icon_projectoplossingen3.jpg

Oplossing voor u

Bent u ook op zoek naar een logistieke oplossing in kunststof? Informeer vrijblijvend bij onze productspecialisten naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Telefoon: op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via +31(0)570-622 944.

E-mail: sales@schiphorstbv.nl.

Of neem contact op met uw directe contactpersoon.


Standaard snoepgoed kratten

Kratten voor snoepgoed heb een zeer fijne perforatie. Zo kan overtollig suiker het krat verlaten, zonder dat het snoepgoed eruit valt. Bovendien voorkomt de fijne perforatie afdrukken in het snoepgoed.

Bekijk ze in onze online catalogus >>