800.000 bakken voor wehkamp.nl


Icon_projectoplossingen1 .jpg

De uitdaging

Het ontwikkelen van een intern transport- en opslagmiddel voor non-foodartikelen dat zowel geschikt is voor gebruik in een shuttle en op een rollenbaan. Er is behoefte aan een compacte handelbare ladingdrager, geschikt voor het opbergen van kleine delen. Omdat de opdrachtgever een duurzame visie heeft op zijn warehousesysteem en daarmee ook de inzet van bakken, moet er een duurzame ladingdrager ontwikkeld worden.


Icon_projectoplossingen2.jpg

De oplossing

Een robuuste nestbare bak die automatisch is te vervoeren, zich stabiel verplaatst in shuttle-systemen en over rollerbanen, opdeelbaar is in kleinere vakken en voorzien is van data door middel van barcodes. De bak is uniek qua afmeting en vormgeving en volledig afgestemd op het door KNAPP ontwikkelde magazijnsysteem.

Er is voor de productie voor duurzaam en hoogwaardig pp-materiaal (polypropyleen) gekozen, dat in combinatie met een weldoordacht en innovatief design jaren meegaat. Het pp-materiaal is ook de beste keuze om aan de strikte (maat)tolerantie-eisen van de bak te kunnen voldoen.


450-000-bakken-voor-wehkamp-2.jpg
450-000-bakken-voor-wehkamp.jpg

Icon_projectoplossingen3.jpg

Oplossing voor u

Bent u ook op zoek naar een logistieke oplossing in kunststof? Informeer vrijblijvend bij onze productspecialisten naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Telefoon: op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via +31(0)570-622 944.

E-mail: sales@schiphorstbv.nl.

Of neem contact op met uw directe contactpersoon.


Standaard bakken voor geautomatiseerde magazijnen en rollenbanen

Onze Silverline stapelbakken-serie is bij uitstek geschikt voor gebruik voor rollenbanen en transportsystemen. Deze bakkenserie is uit voorraad verkrijgbaar in twaalf verschillende euronorm afmetingen.

Bekijk de serie en alle kenmerken in onze online catalogus >>