Mijn offerteaanvraag

Offerte aanvragen »

Bak voor orderpicksysteem

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV

De uitdaging

Het ontwikkelen van een intern transport- en opslagmiddel voor non-foodartikelen dat zowel geschikt is voor gebruik in een orderpicksysteem en op een rollenbaan, maar ook als distributiebak naar de vestiging c.q. eindklant. Er is behoefte aan een compacte handelbare ladingdrager, geschikt voor het opbergen van kleine delen.

De oplossing

Als basis is er gekozen voor bakken uit de sterke Silverline serie. In het ontwerp van deze bakken zijn een paar wijzigingen aangebracht om zo de bakken te laten aansluiten op het orderpicksysteem van de klant. Zo zijn de bakken voorzien van een versterkte bodem, uitgerust met een modulair vakverdeelsysteem en zijn de bodems geschikt gemaakt voor rollenbaansystemen.

Oplossing voor u

Bent u ook op zoek naar een logistieke oplossing in kunststof? Informeer bij onze productspecialisten naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Telefoon: op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via +31(0)570-622 944.
E-mail: sales@schiphorstbv.nl.
Of neem contact op met uw directe contactpersoon.

Standaard bakken voor orderpicksystemen

De stapelbakken van onze Silverline serie zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in geautomatiseerde magazijnen en orderpicksystemen.