Mijn offerteaanvraag

    Offerte aanvragen »

    Privacyverklaring Schiphorstbv.nl

    Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV, gevestigd aan Solingenstraat 41, 7421 ZP te Deventer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens

    Adres : Solingenstraat 41, 7421 Deventer
    Telefoonnummer : +31 (0)570 – 622 944
    E-mailadres : sales@schiphorstbv.nl

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

    Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
    – Voor- en achternaam
    – Geslacht
    – Adresgegevens
    – Telefoonnummer
    – E-mailadres
    – IP-adres
    – Gegevens over uw activiteiten op onze website

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via sales@schiphorstbv.nl, dan verwijderen wij deze informatie. Wij verwerken op onze website geen bijzondere persoonsgegevens

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
    – U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    – U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    – Om goederen en diensten bij u af te leveren
    – Het afhandelen van uw betaling
    – Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
    – Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

    Geautomatiseerde besluitvorming

    Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV maakt geen gebruik van geautomatiseerde verwerkingen, welke gevolgen kunnen hebben voor de personen.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld, tenzij wettelijke bepalingen een langere termijn voorschrijven.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Cookies of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

    Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

    Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

    U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

    Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

    Op deze website worden ook cookies geplaatst of vergelijkbare technieken gebruikt door derden:

    • Google Analytics: Google Analytics Tracking (bewaartermijn onbeperkt)
    • Google Analytics: Data retentie settings (bewaartermijn onbeperkt)
    • Google Analytics: Remarketing en advertentiefuncties (bewaartermijn maximaal 18 maanden)
    • Google Tag Manager: Beheren van de trackingcodes zoals Analytics
    • Google Adwords: Remarketing, RDSA, RLSA en/of Dynamic remarketing (bewaartermijn maximaal 5 maanden)
    • Bing: Trackingcode voor conversies en remarketing (bewaartermijn 36 maanden)
    • Hotjar: Tracken van gebruikers voor inzicht van het websitegedrag (bewaartermijn 12 maanden)
    • LinkedIn: Tracken van websitebezoekers middels de Linkedin Insights tag (bewaartermijn 3 maanden)
    • LinkedIn: Remarketing (bewaartermijn maximaal 3 maanden)
    • SmartSupp: Opnemen van het gedrag van websitebezoekers  (bewaartermijn onbeperkt)

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

    U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar sales@schiphorstbv.nl.

    Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

    Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via sales@schiphorstbv.nl.

    Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Privacy verklaring

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close