Pluimveekratten voor hatchery en transport

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van kunststof ladingdragers.

Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof bakken, pallets en palletboxen voor de voedingsindustrie. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Onze R&D afdeling biedt meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van kunststof ladingdragers.
Onze kuikenkratten zijn enkele van de vele type kratten die wij hebben ontwikkeld naar behoefte vanuit de markt.

De voordelen van kunststof pluimveekratten

Kunststof pluimveekratten zijn gemaakt van stevig en slagvast hdpe. De kratten hebben een gladde, hygiënische vormgeving waardoor ze makkelijk te reinigen zijn en als veilige basis kunnen dienen voor net uitgekomen kuikens.

De kratten zijn voorzien de juiste perforatie voor het vervoeren van jong pluimvee. De bodemperforatie is zeer fijnmazig zodat kuikens geen letsel kunnen oplopen. De zijwanden hebben een wat grovere perforatie zodat er voldoende luchtcirculatie plaats kan vinden binnenin de kratten. De doordachte ribstructuren aan de buitenkant van de kratten bieden extra vormstabiliteit en draagvermogen. De kratten zijn tevens geschikt voor toepassing in geautomatiseerde systemen en transport over transportbanden en rollerbanen.

De kratten hebben een handzame basisafmeting van 600×400 mm, waarmee ze ook perfect aansluiten op de Europese palletafmetingen en tevens geschikt zijn voor de standaard wasstraten.


Pluimveekrat 600x400x140 mm
Pluimveekrat 600x400x165 mm
Pluimveekrat 600x400x180 mm
Stapelbak 600x400x180 mmKunststof euronorm stapelbak, veelal ingezet als kuikenkrat in d…
Aantal
None

De kracht van onze kunststof bakken en kratten is de
combinatie van kwaliteit en duurzaamheid. Juist
wanneer veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk is
wilt u materiaal waar u volledig op kunt vertrouwen.
Heeft u vragen over het gebruik van onze
pluimveekratten, over de technische eigenschappen,
of over de toepassingsmogelijkheden?
Onze ervaren experts staan graag voor u
klaar met een advies op maat.