Kunststof toolbox

Bij een primaire verpakking wordt al snel gedacht aan een blister of een kartonnen verpakking, al dan niet voorzien van een bedrukking. Maar waarom zou u niet kiezen voor een veel duurzamere en herbruikbare verpakking?! Door uw producten te verpakken in een gepersonaliseerde kunststof dekselbak zet u de primaire verpakking in als langdurige marketingtool en draagt u bij aan de vermindering van de afvalberg. Een kunststof bak als primaire verpakking biedt volop voordelen;

  • duurzame verpakking; herbruikbaar, zeer lange levensduur en 100% recyclebaar
  • stevig en slagvast; optimale bescherming van uw producten
  • herkenbaar product; geconformeerd aan uw huisstijl
  • duurzame, slijtvaste bedrukking
  • herhaaldelijke reclame voor uw (merk)naam
  • gebruiksvriendelijk; makkelijk hanteerbaar en eenvoudig schoon te houden
Hier uw logo.jpg

Onze toolboxen worden gebruikt door producenten van bouw- en assemblage artikelen, leveranciers van PBM's, producenten van meetapparatuur en producenten van industriële gereedschappen. Ook buiten deze toepassingsgebieden zien wij steeds meer vraag naar duurzame en herbruikbare verpakkingen voor eindproducten. Benieuwd of de kunststof toolbox ook geschikt is voor uw organisatie? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en vraag een testmodel aan!


Kunststof bakken zijn breed inzetbaar, u gebruikt ze voor de promotie van uw artikelen, het beschermen van uw producten, het opslaan van uw goederen, branding van uw merk en voor verduurzaming van uw logistieke proces.


AGJ71

Duurzame kwaliteitsverpakking voor uw producten

Onze uitgebreide serie kunststof dekselbakken en koffers beschikt over veel verschillende afmetingen, zodat voor nagenoeg elke tool een passende afmeting voor handen is. De bakken en koffers kunnen wij customizen en conformeren aan de huisstijl van uw organisatie. Zo kunnen wij de kleur van de bak aanpassen en kunnen de bakken worden voorzien van een logobedrukking en/of een bedrukking van een reclame-uiting. Het gladde kunststof materiaal leent zich ook goed voor het aanbrengen van stickers met bijvoorbeeld uitgebreide productinformatie over de inhoud van uw toolbox. Voor het duurdere segment gereedschappen bieden wij maatwerk inserts om de gereedschappen optimale bescherming te bieden.

Schiphorst-toolbox-silverline-en-basicline

Ruim assortiment kwaliteitsbakken
Onze Basicline en Silverline series zijn zeer complete series euronorm stapelbakken van europsese topkwaliteit. De bakken zijn zowel als stapelbak, als koffer en als dekselbak leverbaar. De beschikbare basisafmetingen zijn 200x150 mm, 300x200 mm, 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. Per basisafmeting zijn er diverse hoogtes beschikbaar. Bekijk hier alle mogelijkheden en lees wat de verschillen per serie zijn >>> BASICLINE >>> SILVERLINE

Toolbox_3.jpg

Inserts op maat
Uw toolbox kan worden uitgebreid met een insert op maat, een optie waar vaak voor wordt gekozen bij professionele gereedschappen. Inserts beschermen uw goederen tegen stoten en andere invloeden van buitenaf. Zeker wanneer gereedschappen veelvuldig mee worden genomen naar werkopdrachten op locatie biedt een schuimen insert een toegevoegde waarde. Het geeft uw product tevens een luxere uitstraling.

Schiphorst-toolbox-silverline-en-basicline-distriline

Diverse bedrukkingsmogelijkheden
Wij hebben verschillende technieken in huis om kunststof bakken van een logo of een andere bedrukking te voorzien. De meest toegepaste zijn hotstamp en zeefdruk. bij hotstamp wordt wordt de identificatie aangebracht middels thermische druk. Een metalen cliché wordt verwarmd tot ca. 190 °C, waarna er een kleurlint tussen het cliché en de bak wordt geplaatst. De identificatie wordt zo in één kleur in de bak gebrand. Bij zeefdruk wordt gebruik gemaakt van een drie-componentenlak. Een zeef wordt tegen het te bedrukken object geplaatst, waarna de lak wordt aangebracht. Vervolgens wordt de lak met een brander verhit. Beide methodes leveren een duurzame identificatie dat goed bestand is tegen krassen, slijtage en wasinstallaties.

Kies milieubewust

Voor de productie van onze producten gebruiken we nieuw materiaal en op kwaliteit getest gemalen gerecycled kunststof. Al onze grondstoffen, materialen, additieven en kleuren zijn vrij van schadelijke stoffen en zware metalen. Onze dekselbakken worden gemaakt van 100% polypropeen.

Duurzaamheid.jpg

De stevige, slagvaste bakken kunnen tientallen jaren mee en zijn 100% recyclebaar. Bakken die bij u ons koopt kunt u ook weer bij ons inleveren zodat de bakken op de juiste manier worden gerecycled. Oude bakken worden vermalen en verwerkt tot nieuw bruikbaar granulaat, waar we nieuwe kunststof bakken en pallets van produceren.

Wanneer u veel te maken heeft met herhaalverkopen aan dezelfde debiteur zijn kunststof bakken bij uitstek geschikt als circulaire verpakking. Denk hierbij aan verkopen in de installatiebranche, automotive en bouwwereld. Vanwege hun bijzonder hoge vormvastheid en extreem lange levensduur kunnen de kunststof bakken keer op keer worden gebruikt voor de uitlevering van producten. Meer dan duizend omwentelingen zijn geen probleem voor een kunststof bak van industriële kwaliteit. Ook kunnen ze dienen als omhulsel voor navullingen bij bijvoorbeeld kit- of lijmpistolen, waarbij u als leverancier van deze producten een circulair systeem initieert, waardoor er minder verpakkingsmaterialen op de afvalberg belanden.

Schiphorst-toolbox-distriline
None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u snel van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Contact