Empack-Schiphorst2

Optimale verpakking voor lijmankers, tools etc.

Bekijk onze toolboxen
webp/e1/Carolien.original.format-webp.webp
jpg/24/Vincent_vk.jpg
jpg/bb/Joeri_vk.jpg
jpg/fd/Hielke2_vk.jpg
webp/42/Hans1.original.format-webp_1.webp
Advies
& contact

Kunststof toolbox

Bij een primaire verpakking wordt al snel gedacht aan een blister of een kartonnen verpakking. Maar waarom zou u niet kiezen voor een veel duurzamere verpakking?! Door uw producten te verpakken in een gepersonaliseerde kunststof dekselbak zet u de primaire verpakking in als langdurige marketingtool en draagt u bij aan de vermindering van de afvalberg. Een kunststof bak als primaire verpakking biedt volop voordelen:

  • Duurzaam: herbruikbaar, zeer lange levensduur en 100% recyclebaar
  • Stevig en slagvast: optimale bescherming van uw producten
  • Identificeerbaar: geconformeerd aan uw huisstijl middels een slijtvaste bedrukking
  • Herkenbaar: biedt consistente visuele identiteit, onderscheidt u van de concurrent
  • Marketingtool: herhaaldelijke reclame voor uw merk
  • Gebruiksvriendelijk: makkelijk hanteerbaar en eenvoudig schoon te houden
  • Waardevol: nuttig voorwerp voor uw klanten om te hergebruiken als opslagmiddel

Toepassingen

Onze toolboxen worden gebruikt door producenten van bouw- en assemblage artikelen, leveranciers van PBM's, producenten van meetapparatuur en producenten van industriële gereedschappen. Ook buiten deze toepassingsgebieden zien wij steeds meer vraag naar duurzame en herbruikbare verpakkingen voor eindproducten. Benieuwd of de kunststof toolbox ook geschikt is voor uw organisatie? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en vraag een testmodel aan!

Praktijkvoorbeeld
Group 52

Over Schiphorst

Wij zijn Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. Een autoriteit op het gebied van logistieke oplossingen in kunststof. Onze klanten vertrouwen al meer dan 60 jaar op ons brede en kwalitatieve assortiment kunststof bakken, pallets en palletboxen. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren een breed en kwalitatief assortiment kunststof ladingdragers en bieden u zowel standaard producten als klantspecifieke oplossingen. We bieden gepersonaliseerde oplossingen voor alle ondernemers. Zo beleveren we multinationals als Unilever als ook de drogist op de hoek.

Lees ons hele verhaal

Persoonlijk advies nodig?

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien!

√ Alles uit eigen fabriek
√ De beste kwaliteit
√ Deskundig advies
√ Maatwerk oplossingen
√ Vrijblijvende adviesafspraak bij u op uw werklocatie

Vind uw directe contactpersoon
Carolien

Carolien Ballast

Hielke

Hielke Vette

Joeri

Joeri Vandenbloock

Veelgestelde vragen

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. is een autoriteit op het gebied van logistieke oplossingen in kunststof. Onze klanten vertrouwen al meer dan 60 jaar op ons brede en kwalitatieve assortiment kunststof bakken, pallets en palletboxen.

Lees hier over onze visie, missie en kernwaarden

Wij ontwikkelen, produceren en distribueren een breed en kwalitatief assortiment kunststof ladingdragers. Tot het assortiment behoren zowel standaard producten als klantspecifieke oplossingen.

Wij hebben een breed en kwalitatief assortiment dat voor een groot deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd. Dichter bij de bron kopen kan dus niet. Ons machinepark is modern uitgerust volgens de laatste stand der techniek met een hoge automatiseringsgraad. Betrouwbaarheid is ons credo. Ons machinepark bestaat uit 37 spuitgietmachines tot een sluitkracht van 150 tot 1.500 ton en 3 palletmachines tot een sluitkracht tot 3.000 ton. De kwaliteit van de producten wordt nageleefd volgens DIN en ISO 9001:2000 normen.

Onze producten vinden zowel hun weg binnen de food als non-food industrie. Bekijk onze producten in de online catalogus en zoek ze per branche of per productgroep.

U heeft de beschikking  tot ruim 20.000 m² voor u geselecteerde voorraden. De voorraden worden automatische gescreend op omloopsnelheden en behoeften uit de markt.

De keuze voor de juiste bak, pallet of palletbox kan lastig zijn. Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product.

Bel of e-mail met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt!

Prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Deze kunt u aanvragen per telefoon, e-mail of via het online offerteformulier. U ontvangt binnen maximaal één werkdag een reactie van ons.

U kunt bij ons zowel telefonisch als per e-mail uw bestelling plaatsen. U ontvangt binnen één werkdag een orderbevestiging van ons. Voor kleine bestellingen van standaard voorraadartikelen kunt u terecht in onze webshop SchiphorstShop.nl. Staat u al in ons klantenbestand? Dan kunt u bij ons een inlognaam en wachtwoord opvragen. Online bestellen biedt diverse voordelen, lees ze hier.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van een ons een orderbevestiging ter controle. Hierop staan alle belangrijke gegevens zoals het afleveradres, een beschrijving van het bestelde product, het aantal bestelde items en een afleverindicatie. Voor vragen over uw levering kunt u altijd bellen en e-mailen met onze verkoopmedewerkers.

Bereikbaarheid
Per telefoon: op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via 0570 202 612. Per e-mail via sales@schiphorstbv.nl, wij reageren binnen één werkdag!