Kunststof toolbox

Bij een primaire verpakking wordt al snel gedacht aan een blister of een kartonnen verpakking, al dan niet voorzien van een bedrukking. Maar waarom zou u niet kiezen voor een veel duurzamere en herbruikbare verpakking?! Door uw producten te verpakken in een gepersonaliseerde kunststof dekselbak zet u de primaire verpakking in als langdurige marketingtool en draagt u bij aan de vermindering van de afvalberg. Een kunststof bak als primaire verpakking biedt de volop voordelen;

  • duurzame verpakking; herbruikbaar, zeer lange levensduur en 100% recyclebaar
  • stevig en slagvast; optimale bescherming van uw producten
  • herkenbaar product; geconformeerd aan uw huisstijl
  • duurzame, slijtvaste bedrukking
  • herhaaldelijke reclame voor uw (merk)naam
  • gebruiksvriendelijk; makkelijk hanteerbaar en eenvoudig schoon te houden
Hier uw logo.jpg

Onze toolboxen worden veel toegepast door producenten van bouw- en assemblage artikelen, leveranciers van PBM's, producenten van meetapparatuur en producenten van industriële gereedschappen. Ook buiten deze toepassingsgebieden zien wij steeds meer vraag duurzame, herbruikbare verpakkingen voor eindproducten. Benieuwd of de kunststof toolbox ook geschikt is voor uw organisatie? Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en vraag een testmodel aan.


Kunststof bakken zijn breed inzetbaar, u gebruikt ze voor de promotie van uw artikelen, het beschermen van uw producten, het opslaan van uw goederen, branding van uw merk en voor verduurzaming van uw logistieke proces.


Duurzame kwaliteitsverpakking voor uw producten

Onze uitgebreide serie kunststof dekselbakken en koffers beschikt over veel verschillende afmetingen, zodat voor nagenoeg elke tool een passende afmeting voor handen is. De bakken en koffers kunnen wij customizen zodat deze zich conformeren aan de huisstijl van uw organisatie. Zo kunnen wij de kleur van de bak aanpassen en kunnen de bakken worden voorzien van een logobedrukking en/of een bedrukking van een reclame-uiting. Het gladde kunststof materiaal leent zich ook zeer goed voor het aanbrengen van stickers met bijvoorbeeld uitgebreide productinformatie over de inhoud van uw toolbox. Voor het duurdere segment gereedschappen bieden wij maatwerk inserts om de gereedschappen optimale bescherming te bieden.

Toolbox_2.jpg

Ruim assortiment kwaliteitsbakken
Onze Basicline en Silverline series zijn zeer complete series euronorm stapelbakken van europsese topkwaliteit. De bakken zijn zowel als stapelbak, als koffer en als dekselbak leverbaar. De beschikbare basisafmetingen zijn 200x150 mm, 300x200 mm, 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. Per basisafmeting zijn er diverse hoogtes beschikbaar. Bekijk hier alle mogelijkheden en lees wat de verschillen per serie zijn >>> BASICLINE >>> SILVERLINE

Toolbox_1.jpg

Diverse bedrukkingsmogelijkheden
Wij hebben verschillende technieken in huis om kunststof bakken van een logo of een andere bedrukking te voorzien. De meest toegepaste zijn hotstamp en zeefdruk. bij hotstamp wordt wordt de identificatie aangebracht middels thermische druk. Een metalen cliché wordt verwarmd tot ca. 190 °C, waarna er een kleurlint tussen het cliché en de bak wordt geplaatst. De identificatie wordt zo in één kleur in de bak gebrand. Bij zeefdruk wordt gebruik gemaakt van een drie-componentenlak. Een zeef wordt tegen het te bedrukken object geplaatst, waarna de lak wordt aangebracht. Vervolgens wordt de lak met een brander verhit. Beide methodes leveren een duurzame identificatie dat goed bestand is tegen krassen, slijtage en wasinstallaties.

Toolbox_3.jpg

Inserts op maat
Uw toolbox kan worden uitgebreid met een insert op maat, een optie waar vaak voor wordt gekozen bij professionele gereedschappen. Inserts beschermen uw goederen tegen stoten en andere invloeden van buitenaf. Zeker wanneer gereedschappen veelvuldig mee worden genomen naar werkopdrachten op locatie biedt een schuimen insert een toegevoegde waarde. Het geeft uw product tevens een luxere uitstraling.

Kies milieubewust

Voor de productie van onze producten gebruiken we nieuw materiaal en op kwaliteit getest gemalen gerecycled kunststof. Al onze grondstoffen, materialen, additieven en kleuren zijn vrij van schadelijke stoffen en zware metalen. Onze dekselbakken worden gemaakt van 100% polypropeen.

Duurzaamheid.jpg

De stevige, slagvaste bakken gaan vaak tientallen jaren mee en kunnen aan het einde van levensduur 100% worden gerecycled. Bakken die bij u ons koopt kunt u ook weer bij ons inleveren zodat de bakken op de juiste worden gerecycled. Oude bakken worden vermalen en verwerkt tot nieuw bruikbaar granulaat, waar we nieuwe kunststof bakken en pallets van produceren.

Wanneer u veel te maken heeft met herhaalverkopen aan dezelfde debiteur zijn kunststof bakken bij uitstek geschikt als circulaire verpakking. Denk hierbij aan verkopen in de installatiebranche en bouwwereld. Vanwege hun bijzonder hoge vormvastheid en extreem lange levensduur kunnen kunststof bakken keer op keer worden gebruikt voor de uitlevering van producten. Meer dan duizend omwentelingen zijn geen probleem voor een kunststof bak van industriële kwaliteit. Zo kunnen kunststof bakken worden ingezet voor de uitlevering van steeds verschillende producten. Ook kunnen ze dienen als omhulsel voor navullingen bij bijvoorbeeld kit- of lijmpistolen, waarbij u als leverancier van deze producten een circulair systeem kunt initiëren waarbij minder verpakkingsmaterialen op de afvalberg belanden.


Andere kunststof ladingdragers

Naast kunststof dekselbakken en koffers zijn wij ook producent en distributeur van euronorm stapelbakken, klapkratten, nest-/stapelbare bakken, pallets, palletboxen, vaten en tanks. Bekijk ons complete assortiment in onze online catalogus.


Kwaliteit

Kunststof ladingdragers staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Ze zijn hygiënisch in gebruik, gemakkelijk te onderhouden, gaan tot tientallen jaren mee en zijn recyclebaar. Iedere branche heeft echter zijn eigen wensen en behoeften. Dat weten wij als geen ander. We zijn als totaalleverancier actief in zowel de food als de non-foodsector, waardoor we vrijwel elk bedrijf een logistieke oplossing kunnen bieden. Onze tientallen spuitgietmachines maken kwaliteitsproducten die voldoen aan DIN en ISO 9001:2000 normen.

Screen Shot 2020-02-28 at 13.58.59.png
Screen Shot 2020-02-28 at 14.30.04.png

Uniek product

Kunststof bakken en pallets worden geproduceerd door middel van het spuitgietproces. Dat biedt de mogelijkheid om complexe vormen te produceren. In de loop der jaren hebben wij voor diverse toepassingen uiteenlopende kunststof ladingdragers ontwikkeld. Dat heeft geleid tot een uitgebreid en doordacht assortiment dat u kunt raadplegen in onze online catalogus. In nauwe samenwerking met de klant ontwikkelen wij ook regelmatig nieuwe ladingdragers. Of vinden we de oplossing door een aanpassing aan te brengen aan een bestaande ladingdrager. Heeft u ook een uitdaging voor ons? Wij gaan hem graag aan!

Deskundig advies

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product. Onze klant staat hierbij centraal, of dit nu een standaard product betreft uit onze brede kwalitatieve assortiment, of juist een klant specifieke wens. Bel of e-mail met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.