Palletboxen-Schiphorst

Plastic kratten en bakken voor de industrie

Bekijk alle soorten
webp/e1/Carolien.original.format-webp.webp
jpg/24/Vincent_vk.jpg
jpg/bb/Joeri_vk.jpg
jpg/fd/Hielke2_vk.jpg
webp/42/Hans1.original.format-webp_1.webp
Advies
& contact

Plastic kratten

Onze plastic kratten worden geproduceerd door middel van het spuitgietproces. Dit biedt de mogelijkheid om complexe vormen te produceren, waarmee op uiteenlopende behoeftes kan worden ingespeeld. Dat heeft ons door de jaren heen een uitgebreid collectie aan doordachte producten opgeleverd. We bieden een breed en kwalitatief assortiment dat voor een groot deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze eigen fabriek is geproduceerd. Dichter bij de bron kopen kan dus niet. Bovendien bieden plastic kratten tal van voordelen:

  • Duurzaam: herbruikbaar, zeer lange levensduur en 100% recyclebaar
  • Stevig en slagvast: optimale bescherming van uw producten
  • Licht van gewicht: dankzij hun lage gewicht zij plastic kratten goed manueel te handelen
  • HygiĆ«nisch: plastic is gemakkelijk schoon te maken en goed te desinfecteren
  • Gebruiksvriendelijk: makkelijk hanteerbaar en eenvoudig schoon te houden
  • Veelzijdig: plastic kratten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor voor nagenoeg elke toepassing een passende oplossing voor handen is

Toepassingen

Onze plastic kratten worden in nagenoeg elke branche gebruikt. Wij bieden branchespecifieke oplossingen voor onder meer: AGF, automotive, brood en suikerwaren, catering en horeca, chemie, facilitair, intralogistiek, milieu, retail, vis, vlees en pluimvee en webwinkeliers.

Branchespecifieke oplossingen
Group 52

Over Schiphorst

Wij zijn Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. Een autoriteit op het gebied van logistieke oplossingen in kunststof. Onze klanten vertrouwen al meer dan 60 jaar op ons brede en kwalitatieve assortiment kunststof bakken, pallets en palletboxen. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren een breed en kwalitatief assortiment kunststof ladingdragers en bieden u zowel standaard producten als klantspecifieke oplossingen. We bieden gepersonaliseerde oplossingen voor alle ondernemers. Zo beleveren we multinationals als Unilever als ook de drogist op de hoek.

Lees ons hele verhaal

Persoonlijk advies op maat

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien!

āˆš Producten uit eigen fabriek
āˆš De beste kwaliteit
āˆš Deskundig advies
āˆš Maatwerk oplossingen

Vind uw directe contactpersoon
Vincent

Vincent Wesseldijk

Carolien

Carolien Ballast

Hielke

Hielke Vette

Joeri

Joeri Vandenbloock

Veelgestelde vragen

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. is een autoriteit op het gebied van logistieke oplossingen in kunststof. Onze klanten vertrouwen al meer dan 60 jaar op ons brede en kwalitatieve assortiment kunststof bakken, pallets en palletboxen.

Lees hier over onze visie, missie en kernwaarden

Wij ontwikkelen, produceren en distribueren een breed en kwalitatief assortiment kunststof ladingdragers. Tot het assortiment behoren zowel standaard producten als klantspecifieke oplossingen.

Wij hebben een breed en kwalitatief assortiment dat voor een groot deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd. Dichter bij de bron kopen kan dus niet. Ons machinepark is modern uitgerust volgens de laatste stand der techniek met een hoge automatiseringsgraad. Betrouwbaarheid is ons credo. Ons machinepark bestaat uit 37 spuitgietmachines tot een sluitkracht van 150 tot 1.500 ton en 3 palletmachines tot een sluitkracht tot 3.000 ton. De kwaliteit van de producten wordt nageleefd volgens DIN en ISO 9001:2000 normen.

Onze producten vinden zowel hun weg binnen de food als non-food industrie. Bekijk onze producten in de online catalogus en zoek zeĀ per branche of per productgroep.

U heeft de beschikking Ā tot ruim 20.000 mĀ² voor u geselecteerde voorraden. De voorraden worden automatische gescreend op omloopsnelheden en behoeften uit de markt.

De keuze voor de juiste bak, pallet of palletbox kan lastig zijn. Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product.

Bel of e-mail met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen Ć©Ć©n werkdag uw locatie bezoekt!

Prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Deze kunt u aanvragen per telefoon, e-mail of via het online offerteformulier. U ontvangt binnen maximaal Ć©Ć©n werkdag een reactie van ons.

U kunt bij ons zowel telefonisch als per e-mail uw bestelling plaatsen. U ontvangt binnen Ć©Ć©n werkdag een orderbevestiging van ons. Voor kleine bestellingen van standaard voorraadartikelen kunt u terecht in onze webshop SchiphorstShop.nl. Staat u al in ons klantenbestand? Dan kunt u bij ons een inlognaam en wachtwoord opvragen. Online bestellen biedt diverse voordelen, lees ze hier.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van een ons een orderbevestiging ter controle. Hierop staan alle belangrijke gegevens zoals het afleveradres, een beschrijving van het bestelde product, het aantal bestelde items en een afleverindicatie. Voor vragen over uw levering kunt u altijd bellen en e-mailen met onze verkoopmedewerkers.

Bereikbaarheid
Per telefoon: op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via 0570 202 612. Per e-mail via sales@schiphorstbv.nl, wij reageren binnen Ć©Ć©n werkdag!