Adidas_dc.width-2560

Nestbare bakken

voor de kleding-industrie

Nestbare bakken voor sportkleding

Uit de gegevens van Eurostat blijkt dat EU-landen in 2017 voor 195,8 miljard euro aan kleding en schoenen importeerden. In totaal werd voor 39,9 miljard euro aan kleding en schoenen ingevoerd door Duitsland. Daarmee is het land de grootste importeur van de Europese Unie,

Het spreekt dan ook voor zich dat Duitsland een hoog aantal distributiecentra voor diverse kledingmerken herbergt, van waaruit dagelijks vele retailers en webshop-magazijnen worden bevoorraad.

Projectdetails

Ontwikkeld voor: de kledingbranche
Ontwikkeld door: bekuplast Group
Contactpersoon: Hans van Noesel

Product: nestbare bakken

De uitdaging

Het ontwikkelen van een lichtgewicht nestbare bak met een hoog draagvermogen, geschikt voor opslag en transport van (sport)kleding voor een groot Europees sportmerk. Focus op: robuustheid, vormvastheid, identificatie, hoge nestbaarheid, automatisch (ont-)stapelen, optimale beladingsgraad en volumereductie bij leeg transport en opslag.

De oplossing

Een nestbare bak met een inhoud van ca. 80 liter, voorzien van strategisch gepositioneerde ontwateringsgaten conform het Duitse VDS normering voor sprinklerwater-doorlaat. Inclusief voorzieningen tegen vacuümvoming bij ontstapeling. “In-mould” barcode label geplaatst in terugliggend wandvlak. Voorzien van praktisch krokodildeksel.

Productkenmerken
Buitenafmeting (mm): 600x400x420 mm
Binnenafmeting (mm): 560x375x417 mm
Beschikbaar bodemvlak: 517×388 mm
Gewicht: 1.670 g

nestbare-bak-voor-sportkleding.jpg
Adidas_dc.jpg Adidas_dc2.jpg