Com-tray.3416x1424

Kunststof trays voor kartonnen dozen

in conveyer systemen

Trays voor kartonnen dozen in geautomatiseerde magazijnsystemen

De uitdaging

Het realiseren van een ladingdrager die als ondersteuning dient voor andere verpakkingen zoals karton. Deze ladingdrager dient de nadelen in de handeling van karton en andere primaire verpakkingen op te heffen. Deze schieten vaak tekort op het gebied van vormvastheid, slijtvastheid, anti-slip en inwerking van vocht. De ladingdrager moet in drie verschillende afmetingen worden uitgevoerd en geschikt voor gebruik in geautomatiseerde magazijnsystemen.

De oplossing

Een serie van drie trays met versterkte bodems en lage wanden. De trays zijn vormvast en hebben afgronden hoeken, zodat ze zich soepel en probleemloos verplaatsen over interne transportlijnen met loopbanden en rollerbanen. De trays zijn voorzien van barcodelabels zodat productinformatie snel uitgelezen en verwerkt kan worden. De ruime gaten in de bodem bieden de mogelijkheid om de producten op de tray makkelijk te kunnen opduwen zodat men snel en efficiënt kan werken bij het orderpicken.

Deze trays zijn de ideale oplossing om in supply-chain diverse primaire verpakkingen te kunnen blijven gebruiken, zonder het ongemak hiervan. Ze geven een verpakking van afwijkend materiaal en incourante afmetingen (denk aan artikelen in plastic blisters en kartonnen dozen) een uniforme

tray-voor-kartonnen-dozen-450x200.png