S55-06-4010-vrzml.1920x1080

Heavy duty paloxen

Voor food en non-food toepassingen

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van kunststof ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof bakken, pallets en paloxen.

Wij bieden meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers.
Profiteer van onze ervaring en onze kwaliteitsproducten.

Onze heavy duty palletboxen zijn uit één stuk vervaardigd inclusief de sleeplatten en zijn daardoor bijzonder robuust. Extra ribben boven de inrijopeningen dienen als stootbescherming en verhogen de weerstand tegen heftruckvorken. Dankzij de naadloze constructie en gladde binnenwanden zijn de paloxen eenvoudig te legen, schoon te maken en snel te drogen. Geïntegreerde stapelnokken op de buitenste hoeken bieden de gestapelde palletboxen extra stabiliteit.

_DSF9636.original.format-webp

Uw vaste contactpersoon

Heeft u nog vragen, wilt u een offerte ontvangen of een bezoekafspraak inplannen? Joeri is uw vaste aanspreekpunt en is u graag van dienst!

Joeri Vandenbloock
Accountmanager External Sales België
Telefoonnummer: +32 (0)467 335 284
E-mail: jvandenbloock@schiphorstbv.be

Overige palletboxen en service

Naast heavy duty palletboxen bieden wij een breed programma aan palletboxen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van onder meer mini palletboxen voor warehousing tot dubbelwandige palletboxen voor de visverwerkende industrie en geperforeerde palletboxen voor de AGF-sector. Neem een kijkje op onze website of informeer bij Joeri naar de mogelijkheden en ontvang vandaag nog een offerte!

Schiphorst staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten en een vlotte levering. Bij ons kunt u rekenen op een vast contactpersoon die op de hoogte is van uw bedrijfssituatie en zorg draagt voor duidelijke communicatie omtrent uw bestellingen en leveringen.

Deze producten zijn wellicht ook interessant voor u