Mijn offerteaanvraag

  Offerte aanvragen »

  Koffers

  Stapelbare kunststof koffers

  Door kunststof dekselbakken te voorzien van een handgreep, creëert men eenvoudig een kunststof koffer. Ideaal voor het opbergen van gereedschappen en onderdelen die vaak mee op pad moeten.

  Voor industrieel gebruik bij bedrijven

  We hebben het hier dus niet over de traditionele koffer die u meeneemt op reis, maar over een stevige, industriële koffer die gemaakt is van slagvast polypropeen. Een koffer die tegen een stootje kan en waarvan er meerdere stabiel op elkaar gestapeld kunnen worden. Deze stapelbare koffers hebben praktische euronorm afmetingen (300×200 mm, 400×300 mm en 600×400 mm) en zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar.

  Kunststof koffers op maat

  Voor gereedschappen of andere voorwerpen met een afwijkende afmeting bestaat er de mogelijkheid om een kunststof koffer op maat te laten maken. Hierbij wordt er vaak van twee koffers één gemaakt. Dat doen wij onder meer door deze op elkaar te schroeven en één bodem te verwijderen, of door deze aan elkaar te lassen. De vakmannen in onze werkplaats beheersen verschillende technieken voor kunststof bewerkingen, waardoor het altijd mogelijk is om tot een positief eindresultaat te komen.

  Kunststof koffer met een relatiegeschenk

  Kunststof pp koffers kunnen qua uiterlijk helemaal gestyled worden naar uw huisstijl. Dat kan door de koffers te produceren in uw huisstijlkleur en door ze vervolgens te voorzien van uw logo. Op deze manier kan de kunststof koffer ingezet als marketingtool. Bijvoorbeeld om relatiegeschenken in weg te geven, maar ook door de kunststof koffer in te zetten als primaire verpakking om uw producten. Dit laatste wordt veel gedaan door handelsbedrijven die eigen merk artikelen verkopen.Kunststof bak relatiegeschenk

  Offerte op maat

  Wilt u advies bij de keuze van de juiste koffer voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen?Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst! Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!