Mijn offerteaanvraag

  Offerte aanvragen »

  Uitpakbakken

  Kunststof stellingbakken

  Wat zijn stellingbakken

  De naam laat al niet veel te raden over; stellingbakken plaatst u in een stelling. Stellingbakken zijn over het algemeen smal en diep, en kunnen worden uitgebreid met tussenschotten. Deze bakjes zijn bij uitstek geschikt voor op het opslaan van kleine onderdelen en kunnen in elke denkbare werkruimte worden toegepast. Van huisartsenpost tot autowerkplaats, bijna overal wordt gewerkt met kleine producten. Deze stellingbakken kunnen worden voorzien van een een uitvalbeveiliging, ofwel een stop, zodat het bakje naar voren uit de legbordstelling kan worden getrokken zonder eruit te vallen.

   

  Waarom kiezen voor kunststof stellingbakken

  Kunststof stellingbakken zijn veelzijdig qua mogelijkheden; verkrijgbaar in verschillende afmetingen, in vijf verschillende kleuren (handig voor productsortering), opdeelbaar in vakken en geschikt voor legbordstellingen. In een gemiddelde legbordstelling creëert u met  stellingbakken in een handomdraai honderden vakjes voor het opbrengen van bouten, moeren, spijkers, schroeven en alle denkbare kleine onderdelen.

  Andere soorten magazijnbakken

  Stellingbakken zijn bij uitstek geschikt voor het opslaan van de aller kleinste onderdeeltjes.  Uiteraard zijn er ook magazijnbakken voor grotere onderdelen, goederen en gereedschappen:

   

  Mini magazijnbakken
  Deze bakken net een slag groter dan stellingbakken en zonder vakverdeling. Dus ook geschikt voor relatief kleine onderdelen en goederen.

   

  Uitpakbakken
  Uitpakbakken zijn bij uitstek geschikt voor orderpickmagazijnen. Ze hebben euronorm afmeting waardoor ze goed stapelbaar zijn op pallets.

  Rolling Storage System
  Dit systeem is ideaal voor magazijnen van detailhandelaren. Het is compact en verrijdbaar en kan dus zo de winkel in worden gereden voor het vakken vullen, zonder dat ompakken nodig is.


  Storage Wall
  De storage wall is een muur van grijpbakken en ideaal voor het orderpicken van handelsgoederen. Zeer geschikt dus voor het magazijn van de (kleine) webwinkelier.


  Rolling Storage Wall
  De rolling storage wall is een verrijdbaar orderpicksysteem en is verkrijgbaar met verschillende maten grijpbakken.

   

  Offerte op maat

  Wilt u advies bij de keuze van de juiste magazijnbak voor uw toepassing? Of gratis een adviesbezoek inplannen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst!