Clever-Fresh-Box

9 resultaten.

Ruimtebesparende kunststof klapkratten

De klapkratten van de Clever-Fresh-Box serie zijn speciaal ontwikkeld voor het transporteren en opslaan van vers voedsel, en voldoen aan alle actuele vereisten voor transport in de food-sector. De unieke, gladde binnenwandstructuur van de klapkratten voorkomt productschade tijdens het transport. Eenmaal geleegd en ingeklapt wordt het volume van de kratten tot 84% verminderd. Dit resulteert in een flinke ruimte- en kostenbesparing bij leeg transport en opslag. Speciale sleufperforatie in de wanden en bodem van de klapkratten zorgt voor de juiste ventilatie voor het versbehoud van het voedsel.

Voordelen van de kunststof klapkratten

De Clever-Fres-Box beschikt over een aantal unieke kenmerken die de u de volgende voordelen opleveren;

  • maximale volumereductie bij leeg transport en opslag dankzij lage inklaphoogte (1:6) Unieke hoek- en bodemconstructie voor een hoog draagvermogen en stabiele stapeling;
  • vervaardigd van nieuw pp, gegarandeerd levensmiddelengeschikt conform EU Verord. Nr. 10/2011;
  • gepatenteerd ‘Easy Lift Lock Systeem’ voor een gezekerde sluiting van uitgeklapte kratten;
  • voorzien van geïntegreerde etikethouders voor individuele identificatie;
  • eenvoudig te reinigen; pp is bestand tegen diverse chemische oplossingen en bacteriegroei;
  • milieuvriendelijk: pp is 100% recyclebaar.

Overstappen op Schiphorst klapkrat

Diverse vershandelaren stapten al over op de nieuwe klapkratten van Schiphorst, waaronder horecagroothandel De Kweker in Amsterdam. Schiphorst heeft tijdens het oriëntatie traject van De Kweker de vernieuwde Clever Fresh Box geadviseerd als logistieke oplossing. De Kweker heeft daarop de nodige testen gedraaid met de Clever Fresh Box en vergelijkbare klapkratten uit de markt en ging al snel overstag. “Schiphorst levert goede kwaliteit en omdat zij zelf produceren koop je direct bij de bron. Dat is financieel ook aantrekkelijk.”, geeft Gabor Maalcke (logistiek manager De Kweker) aan. Inmiddels draaien de kratten ruim een half jaar mee en zijn zowel het management als de medewerkers in het distributiecentrum zeer tevreden met deze keuze.

Meer weten?

Wilt u advies bij de keuze van de juiste klapkrat voor uw toepassing? Of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met onze productspecialisten, zij zijn u graag van dienst. Ook gratis advies waarbij wij uw locatie bezoeken behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend! Bel ons op +31(0)570-622944 of stuur een e-mail naar sales@schiphorstbv.nl.