Paprika_kratten_header2.width-2560

Bass over uw eigen fust

Alternatieven voor poolfust

Waarom eigen fust?

Een steeds vaker voorkomend probleem bij huurkratten is de besmetting van gewassen die kan plaatsvinden via de kratten. Hoewel de poolkratten grondig via gestandaardiseerde schoonmaakprocessen- en middelen worden gereinigd, kan besmetting via de kratten niet altijd worden voorkomen. Virussen met een hoog risicoprofiel dienen zich steeds vaker aan en kunnen langer overleven buiten de waardplant om. Sommige virussen overleven nog op een temperatuur van 100 graden Celsius. Om dergelijke besmettingen en alle nadelige gevolgen van dien te voorkomen kiezen steeds meer bedrijven voor een eigen krat. Bij gebruik van eigen kratten kent men de volledige historie van het krat en heeft men de absolute controle over het wasproces.

Ook het kostenplaatje en het voorkomen van diefstal zijn veel genoemde argumenten voor het overstappen van bijvoorbeeld eps kratten op eigen fust. Huurkratten zijn de afgelopen jaren op meerdere plekken van het land doelwit van dieven geweest. Kratten staan vaak op het buitenterrein opgeslagen en de universele huurkratten zijn een gewillige prooi; ze zijn makkelijk te verhandelen of in te ruilen voor statiegeld. Bij kratten in een afwijkende kleur en met de naam van de eigenaar erop gedrukt ligt dat een stuk ingewikkelder.

Voor wat de prijs betreft: steeds vaker loont het om de kosten van poolfust eens goed onder de loep te nemen. Afhankelijk van het aantal omwentelingen dat een krat maakt en de periode waarin een krat wordt ingezet binnen het bedrijf is men in veel gevallen met eigen fust goedkoper uit. Bovendien is eigen fust met vermelding van de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo een mooi visitekaartje.

Schiphorst biedt meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof ladingdragers. Profiteer van onze ervaring en benut onze kwaliteitsproducten.

Logistiek draait om efficiëntie. Nu en in de toekomst. Met goed geoliede werkprocessen en betrouwbaar materiaal. Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. ondersteunt u daarbij met de ontwikkeling en productie van kunststof ladingdragers. Wij bieden een uitgekiend leveringsprogramma aan kunststof stapelbakken, klapkratten, pallets en palletboxen. Elke branche kent zijn eigen specifieke wensen voor bepaalde toepassingen. Schiphorst biedt specifieke oplossingen.

Klapkratten kopen


De klapkratten van Clever Fresh Box zijn een ware hit op de logistieke markt. Deze unieke klapkratten zijn samengesteld uit voor 100% te recyclen polypropeen. U maakt hiermee dus meteen een milieuverantwoorde keuze. Deze Clever-Fresh-Box serie is speciaal ontwikkeld conform de eisen van de hedendaagse vers-logistiek en voldoet daarmee aan alle hygiëne eisen.

Starre kratten kopen


Het succes van de AGF-teler staat of valt met de kwaliteit van zijn producten. Wanneer er eenmaal een kwalitatief goed product is geteeld, moet de kwaliteit en de versheid van het product gewaarborgd blijven gedurende het logistieke proces naar de tussenhandelaar en de eindgebruiker. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van kunststof fruit- en groentekratten: stevige kratten die tegen een stootje kunnen, voorzien zijn van de juiste perforatie, geschikt zijn voor levensmiddelen én voldoen aan euronorm afmetingen. De AGF-kratten van Schiphorst zijn speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en voldoen aan alle gestelde eisen.

Stapelbak 600x400x90 mm Kunststof groentekrat, dankzij fijne perforatie bij uitstek gesc…
Aantal

Deze items zijn mogelijk ook interessant voor u

alternatieven-voor-huurfust-4.jpg
alternatieven-voor-huurfust-6.jpg
alternatieven-voor-huurfust-7.jpg
alternatieven-voor-huurfust-5.jpg