Paprika_kratten_header2.width-2560

Baas over uw eigen fust

Alternatieven voor poolfust

Waarom eigen fust?

Bij het gebruik van huurkratten ontstaat steeds vaker het probleem van gewasbesmetting. Ondanks grondige reiniging volgens gestandaardiseerde processen, blijft besmetting via de kratten mogelijk. Virussen met hoog risico overleven langer buiten de waardplant, zelfs bij temperaturen tot 100 graden Celsius. Om dergelijke besmettingen te vermijden, kiezen bedrijven steeds vaker voor hun eigen kratten. Zo hebben ze volledige controle over de geschiedenis en het wasproces, waardoor nadelige gevolgen worden voorkomen.

Kostenplaatje en diefstal

Ook het kostenplaatje en het voorkomen van diefstal zijn veel genoemde argumenten voor het overstappen van bijvoorbeeld eps kratten op eigen fust. Huurkratten zijn de afgelopen jaren op meerdere plekken van het land doelwit van dieven geweest. De universele huurkratten zijn een gewillige prooi; ze zijn makkelijk te verhandelen of in te ruilen voor statiegeld. Bij kratten in een afwijkende kleur en met de naam van de eigenaar erop gedrukt ligt dat een stuk ingewikkelder.

Voor wat de prijs betreft: steeds vaker loont het om de kosten van poolfust eens goed onder de loep te nemen. Afhankelijk van het aantal omwentelingen dat een krat maakt en de periode waarin een krat wordt ingezet binnen het bedrijf is men in veel gevallen met eigen fust goedkoper uit. Bovendien is eigen fust met vermelding van de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo een mooi visitekaartje.

Unieke ladingdragers voor de AGF

B-2356 kleur

Klapkratten kopen

De klapkratten van Clever Fresh Box zijn een ware hit op de logistieke markt. Deze unieke klapkratten zijn samengesteld uit voor 100% te recyclen polypropeen. U maakt hiermee dus meteen een milieuverantwoorde keuze. Deze Clever-Fresh-Box serie is speciaal ontwikkeld conform de eisen van de hedendaagse vers-logistiek en voldoet daarmee aan alle hygiëne eisen.

AGF Schiphorst starre kratten

Starre kratten kopen

Het succes van de AGF-teler staat of valt met de kwaliteit van zijn producten. Wanneer er eenmaal een kwalitatief goed product is geteeld, moet de kwaliteit en de versheid van het product gewaarborgd blijven gedurende het logistieke proces naar de tussenhandelaar en de eindgebruiker. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van kunststof fruit- en groentekratten: stevige kratten die tegen een stootje kunnen, voorzien zijn van de juiste perforatie, geschikt zijn voor levensmiddelen én voldoen aan euronorm afmetingen. De AGF-kratten van Schiphorst zijn speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en voldoen aan alle gestelde eisen.

Gerelateerde producten

alternatieven-voor-huurfust-4.jpg
alternatieven-voor-huurfust-6.jpg
alternatieven-voor-huurfust-7.jpg
alternatieven-voor-huurfust-5.jpg