Versterkte invrieskratten

Ons assortiment kunststof bakken en kratten bestaat voor een groot deel uit bakken en kratten met specifieke toepassingen. Eén van onze unieke ontwerpen betreft de invrieskrat. De invrieskrat is dusdanig vormgegeven dat het snel invriezen en terugkoelen van levensmiddelen bevordert. Uniek aan onze invrieskratten zijn de versterkte hoekverbindingen. Deze zorgen voor een lange levensduur van de krat, ook bij intensief gebruik.

Diepvriesbestendig polyetheen

De euronorm invrieskratten van 600x400x140 mm hebben een fijne bodemperforatie. De fijne perforatie zorgt ervoor dat er wel doorkoeling mogelijk is, maar het product niet kneust of door de bodemgaten heen zakt. De wanden van dit krat zijn voorzien van een grove sleufperforatie, wat de luchtdoorkoeling bevordert. Voor kwetsbare producten is er een dichte versie beschikbaar, met gladde, hygiënische wanden. De invrieskratten hebben verhoogde hoeken, zodat er circulatie van gekoelde lucht tussen gestapelde bakken mogelijk is. Dit bespoedigt het invriezen. De kratten zijn gemaakt van diepvriesbestendig HDPE. Versterkte hoekverbindingen zorgen ervoor dat de inhoud probleemloos uit de bak kan worden geklopt.

invrieskratten-voor-vlees-en-pluimvee-7.jpg

Professioneel invriezen

Wanneer u een hygiënische oplossing zoekt voor het snel invriezen van uw levensmiddelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze witte invrieskratten zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook altijd uit voorraad leverbaar. Desgewenst kunnen de kratten in een ander kleur worden geproduceerd, voor de mogelijkheden informeert u vrijblijvend bij onze productspecialisten. Vriest u uw levensmiddelen niet in kratten maar in dozen in? Hiervoor bieden wij een oplossing in de vorm van invriesroosters; ruimtemakers die u tussen de dozen kunt stapelen.

Invrieskratten kopen?

Bekijk onze invrieskratten en aanverwante producten in onze online catalogus. Hier vindt u alle productinformatie en kunt u direct een offerte aanvragen.