Van bak naar toepassing

Onze kunststof ladingdragers zijn heel divers inzetbaar. Er zijn zoveel mogelijkheden dat men soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig zijn daar dan onze productspecialisten, die u met veel plezier adviseren en begeleiden naar de juiste ladingdrager voor uw bedrijf.

Ook deze animatie, die diverse toepassingen voor onze producten in beeld brengt, laat u zien hoe kunststof bakken en kratten een waardevolle aanvulling functie kunnen vervullen binnen uw logistieke proces.

Heeft u na het zien van deze video vragen over onze producten? Bel dan voor een gratis adviesgesprek! Desgewenst bezoeken wij uw locatie voor een passend advies op maat.

None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u snel van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Contact