Header_Universaltray.3840x960

Pro-K award 2020 voor Universal tray

Flexibele Universal tray bekroond met pro-K innovatieprijs

Pro-K award 2020

De Universal tray voor het verplaatsen van kunststof bakken van verschillende afmetingen op één unit, is onderscheiden met de pro-K award 2020 in de categorie "Opslag- en transportsystemen". Deze innovatieprijs wordt jaarlijks uitgereikt door pro-K, de Duitse branchevereniging voor producten van kunststof (sinds 1979). Een vakjury bekroonde creatieve en functioneel ontworpen producten in verschillende categorieën.

Innovatieve Universal tray

De Universal tray maakte indruk op de jury met zijn flexibiliteit. De innovatieve tray is voorzien van een uniek mechanisme waarmee bakken met bodemafmetingen van zowel 200x150 mm, 300x200 mm, 400x300 mm en 600x400 mm, alsmede een combinatie hiervan, vrij op de tray kunnen worden geplaatst. Door de flexibele stopelementen in de vorm van wipschakelaars wordt een veilige fixering van verschillende afmetingen bakken op de tray gegarandeerd.

csm_IMG_2748_6cfbcf2a5d.original.format-webp

Met de Universal tray heeft de bekuplast-Group deze onderscheiding voor de vierde keer ontvangen. De bekuplast-Group won deze innovatieprijs de afgelopen jaren ondr meer voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van volume-reducerende oplossingen in transport- en opslagtechniek, waaronder de populaire klapkratten van de Clever Fres Box-serie.

Kunststof tray als productdrager

Kunststof trays worden toegepast in geautomatiseerde magazijnen om dozen en kunststof bakken mee te verplaatsen over transportbanden en rollerbanen. De trays zorgen er voor dat bakken, dozen en andere verpakkingen zich soepel door het geautomatiseerde magazijn kunnen bewegen. Dit voorkomt onnodige opstoppingen en verstoringen doordat verpakkingen van verschillende afmetingen vast komen te zitten en blokkades veroorzaken.

Comtray_Schiphorst.jpg

Gerelateerde producten