Header_Universaltray.3840x960

Universal tray

Geschikt voor geautomatiseerde magazijnen van kleine onderdelen

Universal tray

Schiphorst introduceert een universele tray voor het verplaatsen van kunststof bakken van verschillende afmetingen. De innovatieve tray is voorzien van een uniek mechanisme waarmee bakken met bodemafmetingen van zowel 200x150 mm, 300x200 mm, 400x300 mm en 600x400 mm, alsmede een combinatie hiervan, vrij op de tray kunnen worden geplaatst. Door de flexibele stopelementen in de vorm van wipschakelaars wordt een veilige fixering van verschillende afmetingen bakken op de tray gegarandeerd.

De tray heeft een euronorm basisafmeting van 600x400 mm en is uitgevoerd met een gladde bodem met een draagvermogen tot 50 kg. De tray is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: voor standaard euronorm bakken en voor euronorm KLT-bakken.


Comtray_Schiphorst.original.format-webp

Productdragers

Kunststof trays worden toegepast in geautomatiseerde magazijnen om dozen en kunststof bakken mee te verplaatsen over transportbanden en rollerbanen. De trays zorgen er voor dat bakken, dozen en andere verpakkingen zich soepel door het geautomatiseerde magazijn kunnen bewegen. Dit voorkomt onnodige opstoppingen en verstoringen doordat verpakkingen van verschillende afmetingen vast komen te zitten en blokkades veroorzaken.

Schiphorst ontwikkelt en produceert kunststof trays voor uiteenlopende geautomatiseerde magazijnoplossingen. Zoekt u een maatwerk oplossing voor uw magazijn? Of heeft u vragen over de universal tray? Neem vrijblijvend contact op voor meer advies en informatie.