httpwww.schiphorstbv.nlwp-contentuploadsautomatische-concepten.3840x1468

Keuzestress?

Wij adviseren!

Vind de juiste ladingdrager

Stapelbakken, klapkratten, nestbakken of distributiebakken. Wat zijn de voor- en nadelen ervan en wat functioneert het beste in uw logistieke situatie? Zijn er noviteiten die uw logistieke proces kunnen verbeteren? Nieuwe ontwikkelingen waarvan u niet op de hoogte bent? Onze productspecialisten weten ervan en delen graag hun kennis met u!

Uitbreiden of verhuizen

Zeker wanneer u op het punt staat om uw opslagruimte uit te breiden, te verhuizen of grote wijzigingen door te voeren in uw magazijn of orderpicksysteem, bent u erbij gebaat u te laten informeren over de nieuwste ontwikkelen op het gebied van kunststof ladindragers zoals kunststof bakken, kratten en kunststof pallets. Maar ook in bestaande situaties kan een kleine wijziging in het gebruik van de (kunststof) ladingdrager grote voordelen met zich meebrengen. Wij bezoeken hiervoor graag uw locatie om eens met u te sparren over de hedendaagse mogelijkheden.Zij gingen u voor:

Bonfix

Marcel van Buul (directeur) over zijn eerste kennismaking met Schiphorst op verpakkingsbeurs Empack:”Ik ging puur naar Empack toe om mij te oriënteren. Wij zitten namelijk helemaal niet in de verpakkingen en daar komen de toonaangevende leveranciers op dit gebied samen. Schiphorst was daar het actiefst. Op beurzen zie je standbemanning vaak heel druk met hun smartphone, maar dat was bij hun zeker niet het geval. Zij dachten ook goed mee.” Het was ook Schiphorst die met de variant met de uitpakklep kwam. Die kende Bonfix niet. “Anders hadden we gewoon dichte kratten gekocht om er vervolgens later achter te komen dat dat niet zo handig is.

Bonfix_15.scale-50.format-webp

Studio Anneloes

Wally Keuning (facilitair manager), legt uit waarom hij op advies van Schiphorst gekozen heeft voor inrichting van het magazijn met de Rolling Storage Wall. “De Rolling Storage Wall is flexibel en kan wijzigen naarmate ons assortiment wijzigt. En dat gebeurt regelmatig”. Voor het aanbrengen van de codering werkte Studio Anneloes eerst met stickers, maar dat gaf al snel een rommelig effect. Stickerresten zijn vaak moeilijk te verwijderen van kunststof bakken. Zodoende is Keuning op advies van Schiphorsts’ retail-specialist Carolien Ballast overgestapt op kunststof labelhouders. Met de nieuwe labelhouders blijven de bakken schoon en is de codering goed leesbaar. Het geheel levert een overzichtelijk en opgeruimd magazijn op, waardoor het orderpicken snel en efficiënt kan worden uitgevoerd.

Studio_Anneloes_Schiphorst2.original.format-webp

De Kweker

Gabor Maalcke (logistiek manager) verduidelijkt waarom horecagroothandel De Kweker voor Schiphorst heeft gekozen als leverancier voor hun nieuwe klapkratten: “Schiphorst levert goede kwaliteit en omdat zij zelf produceren koop je direct bij de bron. Dat is financieel ook aantrekkelijk.” Toen De Kweker nadacht over nieuwe klapkratten was Schiphorst al in beeld als leverancier. Schiphorst heeft tijdens het oriëntatie traject van De Kweker de vernieuwde Clever Fresh Box geadviseerd als logistieke oplossing. De Clever Fresh Box is makkelijk open te klappen, heeft een hoog draagvermogen en biedt ingeklapt maar liefst 84% volumebesparing. De Kweker heeft daarop de nodige testen gedraaid met de Clever Fresh Box en met vergelijkbare kratten uit de markt en ging al snel overstag. Inmiddels draaien de kratten al een geruime tijd mee en zijn zowel het management als de medewerkers in het distributiecentrum zeer tevreden met deze keuze.

De_Kweker_Schiphorst.original.format-webp