Mijn offerteaanvraag

  Offerte aanvragen »

  Schiphorst distributeur FUSION

  Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV

  Met ingang van 1 januari 2012 heeft Schiphorst de distributie van FUSION doseercontainers en open ronde vaten van Promens BV in Deventer overgenomen. Als toonaangevende producent en distributeur van kunststof bakken, pallets en palletboxen maken de doseercontainers en open ronde vaten het uitgebreide assortiment van Schiphorst nog completer.
  De FUSION doseercontainers zijn leverbaar in zeven inhoudsmaten van 60 tot 1.000 liter en de FUSION ronde open vaten in 19 inhoudsmaten va 70 tot 7.000 liter. De containers en zijn vervaardigd uit slagvast naturelkleurig LLDPE volgens het rotatiegietprocédé; dus naadloos, spannings- en breukvrij. Daar de containers over een uitstekende chemische resistentie beschikken, zijn ze zeer geschikt voor de chemische industrie. Het materiaal is eveneens geschikt voor contact met levensmiddelen en kan daarom ook uitstekend in de voedingsmiddelenindustrie worden ingezet.

  De doseercontainers zijn uitgevoerd met schroefdeksels met EPDM-pakking. Deze containers zijn standaard voorzien van een geïntegreerde niveau-aanduiding en een meegevormde uitloop met schroefdraad. Om een optimale stabiliteit te garanderen zijn de containers voorzien van een brug aan de bovenzijde.

  De ronde open vaten worden tot en met de 1.100 liter uitvoering met deksel geleverd en zijn geschikt als opvangbak voor de doseercontainers.

  Dankzij het brede programma aan kunststof opslag- en transportmiddelen kunt u zowel uw FUSION containers als kunststof ladingdragers eenvoudig bij één leverancier bestellen, Schiphorst gaat de FUSION containers standaard uit voorraad leveren.