Ruimtebesparende oplossingen

Op Empack 2016 staat het thema ‘ruimtebesparende logistieke oplossingen’ centraal in de stand van Schiphorst stand (hal 2, F200). U kunt er onder meer kennis maken met het uitgebreide assortiment inklapbare bakken en nieuwe praktische magazijnoplossingen zoals de Schiphorst Storage Wall.

Inklapbare bakken
Heeft u binnen uw organisatie veel te maken met lege retouremballage? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor inklapbare emballage in onze stand en laat u voorrekenen wat u kunt besparen. Niet alleen besparen onze inklapbare bakken u tot 70% volume tijdens retourtransport, ook staan ze garant voor een lange levensduur. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden tot personalisatie van de bakken, zoals het produceren in uw bedrijfskleur, het aanbrengen van een logo of een (inmould) barcode.

Praktische magazijnsystemen
Voor het kleine magazijn biedt Schiphorst diverse oplossingen zoals het Schiphorst Rolling Storage System en de Schiphorst Storage Wall. Met deze muur van kunststof bakken tovert u elke ruimte in een handomdraai om tot een praktisch magazijn. De verrijdbare magazijnsystemen zijn vooral praktisch voor de retailer; met het Schiphorst Rolling Storage Systeem neemt u uw magazijn als het ware mee de winkel in en is vakken vullen een eitje. Bezoek onze stand voor een korte demonstratie en laat u vrijblijvend voorlichten door onze productspecialisten.