Schiphorst Silverline

Silverline

Stevig, robuust en slagvast

Stevige opslagbakken voor robuuste materialen

Onze Silverline stapelbakken kenmerken zich door hun robuuste vormgeving, stabiliteit bij stapelen en hoge draagvermogen. Silverline stapelbakken zijn speciaal ontworpen voor het veilig opslaan en vervoeren van zware goederen. Ze worden veelal toegepast in branches met zware industriële processen welke zware goederen produceren en robuuste materialen gebruiken. Denk hierbij aan de metaalindustrie, automobielindustrie, bouwsector, scheepsbouw en chemische industrie. Ontdek stabiliteit, draagvermogen en duurzaamheid in één!

De unieke voordelen van Silverline stapelbakken

Wat maakt de Silverline stapelbak nu zo geschikt voor deze toepassingen? Bij de ontwikkeling van deze stapelbakkenserie is er nauwlettend gekeken naar de topasbaarheid van deze bakken in de Europese industrie. Dit heeft de volgende voordelen opgeleverd:

  • Hoog draagvermogen en vormvastheid. Silverline stapelbakken zijn voorzien van versterkende ribstructuren op de hoeken en langs de randen. De unieke vormgeving van deze bak resulteert in een robuuste ladingdrager die jarenland mee gaat, óók bij intensief gebruik.
  • Universele euronorm afmetingen. Dankzij hun euronorm afmetingen, passen de bakken in alle Europese logistieke omgevingen. De range is zeer uitgebreid, de bakken zijn verkrijgbaar in vier verschillende basisafmetingen: 300×200 mm, 400×300 mm, 600×400 mm en 800×600 mm.
  • Geïntegreerde etikethouders. Dankzij geïntegreerde etikethouders op twee zijden van de bak, zowel een lange en korte zijde, kan men eenvoudig etiketten in de bak steken zodat de bak verschoond blijft van stickerresten. Dit staat representatief en bovendien bespaart het op reinigingskosten.
  • Geschikt voor geautomatiseerde intralogistiek: Silverline bakken zijn dusdanig ontworpen dat ze perfect toepasbaar zijn in geautomatiseerde magazijnen met shuttlesystemen. Dat in combinatie met de hoge vormvast en hoge belastbaarheid, maakt de Silverline serie zeer populair bij integrators.
  • Unieke bodemmogelijkheden. Voor deze bakkenserie hebben we zeven verschillende bodemtypen ontwikkeld. Zo zijn er bodems die het draagvermogen verhogen, bodems die geluidarm zijn en bodems die ofwel geschikt zijn voor rollenbanen, ofwel geschikt zijn voor transportbanden.
  • Identificatie middels eigen kleur. De Silverline bak is standaard leverbaar in drie verschillende kleuren (rood, grijs en blauw), waardoor het mogelijk is om de inhoud te sorteren op kleur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de bak in uw eigen huiskleur te laten produceren en te laten voorzien van uw eigen logo.
  • Informatie opslaan middels inmould-barcode. De bakken kunnen tijdens het productieproces worden voorzien van een inmould-barcode of RFID-tag. Dit levert een zeer slijtvast resultaat. De positie van de barcode wordt in overleg met de eindgebruiker bepaald en kan naar wens op meerdere zijden worden toegepast

Duurzame oplossing

De kunststof Silverline bakken hebben het perfecte design en de juiste materiaaleigenschappen voor een jarenlange levensduur. Een levensduur langer dan tien jaar is niet ongebruikelijk. Het robuuste design met versterkte hoeken, extra ribben en stevig wanden blijft jarenlang in vorm en behoudt zijn draagvermogen. De bakken zijn gemaakt van hoogwaardig uv-bestendig polypropeen, waardoor de bakken nauwelijks onderhevig zijn aan thermische degradatie en niet snel verweren. De combinatie van het unieke design met de juiste materiaalkeuze voorkomt snelle slijtage en beschermt de bakken tegen stoten. Bovendien zijn de bakken 100% recyclebaar, waarbij het materiaal ingezet kan worden voor de productie van nieuwe kunststof bakken. Kortom: een duurzame oplossing voor opslag en transport van zware goederen.

Schiphorst-automotive-opslagbakken5
Silverline
247Tailorsteel5-Schiphorst

De extra sterke Silverline stapelbakken zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals de autobranche, geautomatiseerde magazijnen en in de metaalindustrie.

Accessoires voor extra sterke plastic stapelbakken

De Silverline serie biedt diverse accessoires die de functionaliteit van de opslagbakken ondersteunt. Zo zijn er drie verschillende typen deksels verkrijgbaar; een oplegdeksel, een scharnierend deksel en een krokodildeksel. De bakken zijn verkrijgbaar met zowel dichte als open handgrepen. Ook kan de bak worden voorzien van één of twee koffergrepen, zodat deze als kunststof koffer kan functioneren. Een serie inzetbakken in vier verschillende maten maken de Silverline serie compleet.

Gerelateerde producten