Paradepaardje Silverline

Onze versterkte Silverline stapelbakkenserie is werkelijk een paradepaardje om te zien en om mee te werken.
Deze euronorm bakken zijn duurzaam, robuust en bieden een tal van voordelen.
Lees verder en laat u overtuigen!

Voordelen van de versterkte euronorm Silverline stapelbakken:

Versterkte ribstructuren:
Een unieke ribconstructie maakt van de Silverline een zeer sterke bak. Dit biedt niet alleen een hoog draagvermogen, maar uit zich ook in de duurzaamheid van de bak. De bakken zijn zeer vormvast en gaan jarenlang mee.

– Euronorm afmetingen:
De bakken hebben euronorm afmetingen, waardoor ze goed handelen zijn in logistieke omgevingen. De range is zeer uitgebreid, de bakken zijn verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende basisafmetingen: 300×200 mm, 400×300 mm, 600×400 mm en 800×600 mm.

– Identificatie:
De Silverline bak is standaard leverbaar in drie verschillende kleuren, waardoor het mogelijk is om de inhoud te sorteren op kleur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de bak in uw eigen huiskleur te laten produceren en te voorzien van uw eigen logo.

– Geïntegreerde etikethouders:
Dankzij geïntegreerde etikethouders op twee zijden van de bak, zowel een lange als op een korte zijde, kunt u eenvoudig etiketten in de bak steken zodat de bak verschoond blijft van stickerresten. Dit staat representatief en bovendien bespaart u op reinigingskosten.

– Geschikt voor geautomatiseerde intralogistiek
Silverline bakken zijn dusdanig ontworpen dat ze perfect toepasbaar zijn in geautomatiseerde magazijnen met shuttlesystemen. Dat in combinatie met de hoge vormvast en hoge belastbaarheid, maakt de Silverline serie zeer populair bij integrators.

– Diverse bodemmogelijkheden:
Wij hebben voor deze bakkenserie zeven verschillende bodems ontwikkeld. Zo zijn er speciale bodems die het draagvermogen verhogen, bodems die geluidarm zijn en bodems die ofwel geschikt zijn voor rollenbanen, ofwel geschikt zijn voor transportbanden.

Opties voor versterkte plastic stapelbakken

En tot slot zijn er nog de opties: de Silverline bak kent diverse opties waarmee de bak nog breder inzetbaar is dan een standaard stapelbak. Zo zijn er drie verschillende typen deksels verkrijgbaar; een oplegdeksel, een scharnierend deksel en een krokodildeksel. De bakken zijn verkrijgbaar met zowel dichte als open handgrepen. Ook kan de bak worden voorzien van één of twee koffergrepen, zodat deze als kunststof koffer kan functioneren. Een serie inzetbakken in vier verschillende maten maken de Silverline serie compleet.

Meer weten?

Bekijk de Silverline-serie in onze online catalogus

Hier vindt u de productspecificaties, mogelijke opties, kunt u een offerte aanvragen of de bakken direct kopen in onze webshop!

Naar de Silverline serie