Silverline stapelbakken, robuuster vind je ze niet

Onze stoere Silverline stapelbakken zijn opvallend sterk en nagenoeg onmisbaar in elk technisch magazijn. Deze euronorm bakken zijn duurzaam, robuust en bieden een tal van voordelen. Lees verder en laat u overtuigen!


Waar worden Silverline stapelbakken voor gebruikt?

Je komt de extra sterke stapelbakken vooral tegen bij technische en praktische beroepstakken. Zoals in magazijnen en werkauto's van installateurs en bouwvakkers. Silverline bakken zijn daar erg gewild vanwege hun extreme vormvastheid en hoge draagvermogen. Ook kunnen deze bakken tegen stootje, waardoor langdurig meegaan, ook wanneer er wat ruwer mee om wordt gesprongen.

Silverline-Schiphorst
Silverline

De extra sterke Silverline stapelbakken zijn bij uitstek geschikt voor geautomatiseerde magazijnen en voor opslag en transport van zware goederen

De belangrijkste voordelen van Silverline stapelbakken

Versterkende ribstructuren:
Een unieke ribconstructie maakt van de Silverline een zeer sterke bak. Dit biedt niet alleen een hoog draagvermogen, maar uit zich ook in de duurzaamheid van de bak. De bakken zijn zeer vormvast en gaan jarenlang mee.

– Euronorm afmetingen:
De bakken hebben euronorm afmetingen, waardoor ze goed handelen zijn in logistieke omgevingen. De range is zeer uitgebreid, de bakken zijn verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende basisafmetingen: 300×200 mm, 400×300 mm, 600×400 mm en 800×600 mm.

– Identificatie:
De Silverline bak is standaard leverbaar in drie verschillende kleuren, waardoor het mogelijk is om de inhoud te sorteren op kleur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de bak in uw eigen huiskleur te laten produceren en te voorzien van uw eigen logo.

– Geïntegreerde etikethouders:
Dankzij geïntegreerde etikethouders op twee zijden van de bak, zowel een lange als op een korte zijde, kunnen er eenvoudig etiketten in de bak worden gestoken, zodat de bak verschoond blijft van stickerresten. Dit staat representatief en bovendien bespaart men op reinigingskosten.

– Geschikt voor geautomatiseerde intralogistiek
Silverline bakken zijn dusdanig ontworpen dat ze perfect toepasbaar zijn in geautomatiseerde magazijnen met shuttlesystemen. Dat in combinatie met de hoge vormvast en hoge belastbaarheid, maakt de Silverline serie gewild bij integrators.

– Diverse bodemmogelijkheden:
Wij hebben voor deze bakkenserie zeven verschillende bodems ontwikkeld. Zo zijn er speciale bodems die het draagvermogen verhogen, bodems die geluidsarm zijn en bodems die ofwel geschikt zijn voor rollenbanen, ofwel geschikt zijn voor transportbanden.

Opties voor extra sterke stapelbakken

Tot slot zijn er verschillende accessoires beschikbaar, waarmee de bak optimaal op zijn toepassing kan worden afgestemd. Zo zijn er drie verschillende soorten deksels verkrijgbaar; een oplegdeksel, een scharnierend deksel en een krokodildeksel. De bakken zijn verkrijgbaar met zowel dichte als open handgrepen. Ook kan de bak worden voorzien van één of twee koffergrepen, zodat deze als kunststof koffer kan functioneren. Een serie inzetbakken in vier verschillende maten maakt de Silverline serie compleet.

None

Schiphorst staat garant voor hoogwaardige producten en biedt daarbij optimaal bestelgemak middels een persoonlijke service. Snel bestellen? Uw vaste contactpersoon bij Schiphorst weet wat er speelt binnen uw logistieke proces en zal u snel van de juiste offerte voorzien.

Twijfelt u over wat de juiste ladingdrager is voor uw toepassing? Maak gebruik van onze gratis bezoekservice voor een persoonlijk advies op maat!

Contact

Interesse in onze producten? Bekijk deze items online