Schiphorst_Deventer_header.3840x1268

In Memoriam

Oprichter Schiphorst overleden

Jacobus Johannes Schiphorst
7 december 1926 – 25 december 2015


Ons bereikte het droevige bericht dat op 25 december jl. onze oprichter Jaap Schiphorst op 89e jarige leeftijd is overleden.

In 1960 ging Jaap Schiphorst van start met de firma J.J. Schiphorst, wat later uit zou groeien tot Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV. Jaap begon eenvoudig met de verkoop van kunststof bakken vanuit kantoor aan huis. Al snel leidde zijn ondernemende en daadkrachtige houding tot een bloeiende onderneming dat zou gelden als stevig fundament voor onze huidige onderneming. Eind jaren 80 doet Jaap sr. een stapje terug en nemen zijn zoons Jaap en Mark Schiphorst het stokje over. Jaap sr. toont altijd nog zijn betrokkenheid bij de firma, ook nadat deze in 2002 wordt verkocht en via bekuplast GmbH wordt voortgezet.

Naast zijn zakelijke kwaliteiten stond Jaap bekend als een sportieve man. Iemand die actief betrokken was bij het verenigingsleven. En als toegewijde familieman. Hij was, en is nog steeds, een voorbeeld voor velen. Wij wensen zijn familie en verdere betrokkenen dan ook veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het management en de medewerkers van Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.