Het nut van kunststof pallets

Het nut van kunststof pallets wordt tegenwoordig steeds meer op waarde geschat. Kunststof pallets onderscheiden zich door unieke eigenschappen; ze zijn hygiënisch, bieden een constante kwaliteit in materiaal en afmetingen, de vochtopname is nihil, schimmels vinden er geen vruchtbare bodem, kunststof pallets kennen een lange levensduur, er zijn geen splinters en spijkers die in de weg zitten en het gebruik is milieuvriendelijk.

Bovendien zijn kunststof pallets geschikt voor geautomatiseerde systemen en kunnen ze gepersonaliseerd worden door middel van een bedrukking van uw logo. Optioneel kunnen RFID transponders worden aangebracht voor het traceren van uw goederen.

Dankzij al deze voordelen zijn er voor kunststof pallets veel verschillende toepassingen te bedenken. Al die verschillende toepassingen stellen verschillende eisen aan de kunststof pallet.

Om hierin te voorzien biedt Schiphorst een breed en diep assortiment kunststof pallets, welke is gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en distribueren van kunststof pallets.

Om uw zoektocht naar de juiste pallet makkelijker te maken hebben wij het palletassortiment opgedeeld in zes categorieën;  display pallets, eenmalige/exportpallets, medium pallets, heavy pallets, hygiëne pallets en container pallets. Bij het selecteren van de juiste pallet voor uw specifieke toepassing kunt u ook gebruik maken van onze jarenlange ervaring, onze productspecialisten zijn u graag van dienst en voor u bereikbaar per e-mail en telefoon.

Bekijk de kunststof pallets >