httpwww.schiphorstbv.nlwp-contentuploadsnieuw.width-2560

Uitbreiding!

Nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers

Na de uitbreidingen van de afgelopen jaren in het verkoopteam en het magazijn, kon extra ondersteuning op de inkoopafdeling en bij de klantenservice natuurlijk niet uitblijven. Met plezier stellen wij onze nieuwe collega’s Berthilde Verhoef en Ruben Schippers voor.

Berthilde Verhoef Klantenservice medewerker

Misschien heeft u haar al een keer aan de telefoon gehad, de altijd efficiënte Berthilde Verhoef! Berthilde is ons team komen versterken als Backoffice Medewerker. Hiervoor was Berthilde onder meer werkzaam als secretaresse bij Zorggroep Noordwest-Veluwe en als Administratief Medwerker bij Fonteyn Outdoor Living Mall. Bij Schiphorst neemt zij de telefoon aan om u door te verbinden met onze productspecialisten en om uw vragen te beantwoorden omtrent lopende orders. Daarnaast ondersteunt deze duizendpoot het verkoop- en marketingteam op allerlei fronten.

In de paar maanden dat Berthilde nu bij ons in dienst is hebben we haar al leren kennen als een efficiënt en accuraat persoon. Dat sluit natuurlijk perfect aan bij de punctuele werkwijze die u van Schiphorst gewend bent!

Ruben Schippers Inkoop- en logistiek medewerker

Ruben is vorig jaar afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool te Maastricht en heeft tijdens zijn studie onder meer ervaring opgedaan met revenue management en operationeel management. Deze ervaringen komen goed van pas bij zijn functie als inkoop- en logistiek medewerker, waarbij hij, net als in het hotelwezen, vaak snel moet kunnen schakelen.

De taken waar Ruben zich onder meer mee bezig houdt zijn het controleren van ingevoerde orders, het inkopen van bestellingen, het beheren van de voorraden en het plannen van transport.

Omdat Ruben vanuit deze functie zowel zicht heeft op de behoeften van de klant wanneer het gaat om levertijden, als op de mogelijkheden van onze transporteurs, is hij er de aangewezen persoon voor om uw goederen precies op het juiste moment bij u geleverd te krijgen!

Contact

Inkoop

Telnr: +31 (0)570 – 655 100
E-mail: inkoop@schiphorstbv.nl

Klantenservice

Telnr: +31 (0)570 – 622 944
E-mail: sales@schiphorstbv.nl