Nieuwe euronorm bakkenserie Basicline

Schiphorst heeft een nieuwe serie plastic stapelbakken ontwikkeld. Deze serie, die de naam Basicline draagt, betreft een hoogwaardige serie euronorm bakken en is ontwikkeld voor industriële toepassingen in zowel de food- als nonfood sector.

Universeel en handzaam
Onze R&D afdeling is er in geslaagd om een lichte en toch stabiele bak te ontwikkelen. Innovatief aan de nieuwe bakkenserie zijn de speciale ribstructuren, welke niet alleen een mooi design geven, maar bovenal optimale stevigheid bieden aan de handzame lichtgewicht stapelbakken.

De universele bakken zijn toepasbaar in geautomatiseerde systemen met eventueel compatibele bodems en bovendien voorzien van ergonomische handgrepen voor handmatige handeling. De uitgebreide serie bevat zowel dichte als geperforeerde uitvoeringen en is verkrijgbaar in de bodemmaten 400×300 mm en 600×400 mm. Hierdoor is de Basicline compatibel met andere euronorm bakken en de standaard-europallet (1.200×800 mm). De serie wordt geleverd in de hoogtes 70, 120, 170, 220, 270 en 320 mm. Daarnaast zijn er diverse modellen verkrijgbaar met uitpakopening, al dan niet met afsluitbare klep. De bakken zijn gemaakt van recyclebaar PP-C (Polypropeen Copolymeer). Bovendien is de Basicline dankzij zijn gladde design eenvoudig te reinigen en derhalve uitstekend geschikt voor hygiënisch gevoelige toepassingen. Standaard zijn de bakken verkrijgbaar in het traditionele grijs en op aanvraag zijn andere kleuren mogelijk. Voor het identificeren van deze kunststof bakken middels een bedrukking of reliëf, is tijdens het ontwerpen ook ruimschoots rekening mee gehouden.

Kortom, met de basicline serie introduceren wij een zeer universele en flexibele  serie kunststof stapelbakken voor een breed toepassingsgebied. Heeft u vragen over dit product? Onze productspecialisten staan u graag te woord.