Joeri_header.width-2560

Nieuwe collega

voor de Belgische markt

Nieuwe collega voor de Belgische markt

Wij verwelkomen Joeri Vandenbloock als nieuwe collega in ons Schiphorst-team! Maar aan dit nieuwe welkom gaat helaas wel een afscheid vooraf. U kent Werner De Vis als onze Accountmanager Field Sales voor de Belgische markt. Werner heeft ervoor gekozen om de verpakkingsindustrie te verlaten en zijn carrière te vervolgen in de horecabranche.

christine_en_werner.original.format-webp

Samen met zijn vrouw Christine De Smedt is Werner al enige tijd eigenaar en uitbater van horecagelegenheid Hof van Boeres, een bijzonder sfeervolle feestzaal nabij Mechelen. Met ingang van heden gaat Werner zich fulltime met de feestzaal bezighouden. Wij vinden het erg jammer dat Werner ons gaat verlaten, maar respecteren uiteraard zijn keuze. Wij wensen Werner en Christine veel succes en veel ondernemersplezier toe met deze nieuwe uitdaging!

Joeri2.original.format-webp

Kennismaking Joeri

De taak van Werner zal worden overgenomen door Joeri Vandenbloock. Joeri heeft ruime ervaring in de sales, waarvan de laatste vier jaren specifiek in de verpakkingsindustrie. Hij zal u dan ook van gedegen advies kunnen voorzien aangaande het gebruik van kunststof ladingdragers in uw logistieke omgeving. De komende tijd zal Joeri kennis maken met onze relaties in België. Heeft u een actueel vraagstuk voor Joeri? Neem alvast contact op om een afspraak in te plannen!

Wij menen in Joeri een volwaardige opvolger te hebben gevonden voor Werner en heten Joeri van harte welkom in ons team!

Op zoek naar nieuwe kunststof ladingdragers? Ga direct naar: