Schiphorst-nonfood

Efficiënte logistiek

met kunststof ladingdragers

Magazijninrichting met kunststof voor een efficiënte logistiek

Magazijninrichting betekent meer dan het plaatsen van wat stellingen. Efficiënte logistiek is topsport, vergelijk het met het bespelen van een schaakbord. Wij staan u graag bij in het zetten van de juiste pion op de juiste plaats. Voor het goed managen van uw interne goederenstroom leveren wij zowel standaard producten als maatwerk oplossingen. Voor het uitvoeren van uw logistieke plan vindt u bij ons alle kunststof ladingsdragers voor in het magazijn;  magazijnbakken, uitpakbakken, stellingbakken en kunststof pallets. Schiphorst staat voor duurzaamheid en garandeert hoge kwaliteit, zodat u jaren vooruit kunt met uw magazijninrichting.

De Rolling Storage Wall

De Rolling Storage Wall is een magazijnsysteem dat de laatste jaren sterk aan populariteit wint, zeker bij de wat kleinere ondernemingen. Bedrijven kiezen voor deze logistieke optie vanwege de flexibiliteit, want na elke verandering in een assortiment kan heel eenvoudig een opslagwijziging worden doorgevoerd. Zoals de naam al aangeeft is de Rolling Storage Wall verrijdbaar, waardoor verplaatsing en uitbreiding erg makkelijk is.

Schiphorst levert niet alleen zaken als rollende magazijnstellingen of uitpakkratten, maar bijvoorbeeld ook praktische labelhouders voor een goede codering van de inhoud. Zie ook het artikel met alles rondom de Rolling Storage Wall van onze klant Studio Anneloes elders op deze website.

Maatwerk oplossingen

Studio_Anneloes_Schiphorst
Studio_Anneloes_Schiphorst3
Studio_Anneloes_Schiphorst2

Material handling systemen

Ook biedt Schiphorst producten voor material handling systemen. Goed afgestemd op de vraag uit de markt bieden wij voor verschillende takken van industrie op maat gemaakte ladingdragers. Daarnaast kunt u gratis en vrijblijvend een gesprek aanvragen met onze productspecialisten voor het vinden van de juiste kunststof ladingdrager voor uw systeem.

Voor het optimaliseren van de repetitieve processen van uw material handling hebben wij achter de tekentafels uitgekiende producten ontwikkeld waar we trots op zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze op material handling afgestemde opvouwbare bakken, die goed kunnen samenwerken met een robotarm of alle bijbehorende software of mechanica. Deze kunnen voldoen aan voorwaarden die u stelt, bijvoorbeeld wanneer u actief bent in een levensmiddelgeschikte sector. U was vast al overtuigd van de voordelen van material handling systemen: kosteneffectief, lage onderhoudskosten, geringe foutenkans, 24/7 productiviteit en bovenal worden material handling systemen steeds voordeliger. Voeg daar dan nog de doordachte toepassingen van Schiphorst aan toe en u bent verzekerd van een hoge constante productiviteit en betere omzetperspectieven.

Bedenk dat veel aanbieders van een WMS (Warehouse Management System) vaak elk component uit het complete proces willen leveren, terwijl ze van nature geen opslag- en magazijnspecialist zijn. Schiphorst werkt vaak samen met ontwikkelaars van geautomatiseerde magazijnsystemen en heeft een doordacht basisassortiment dat vele mogelijkheden biedt op dit vlak. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van onze Silverline stapelbakkenserie, welke u ook terugvindt in het voorbeeld van ICI PARIS XL onderaan deze pagina.

Graag zijn wij uw sparringpartner in al uw logistieke kwesties. Schiphorst heeft meer dan een halve eeuw kennis en ervaring en vindt graag samen met u goede oplossingen!

Gerelateerde producten