Beste relatie,

De situatie omtrent het coronavirus (COVID-19) is na ruim één jaar niet meer nieuw voor ons, maar het blijft een onzekere situatie. Wij houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten en passen waar nodig onze werkwijze aan conform de RIVM-richtlijnen. Zo werken wij waar dat mogelijk is nog altijd vanuit huis om zo de kans op besmetting te verkleinen.

Bereikbaarheid en leveringen

Het thuiswerken heeft geen gevolgen voor onze bereikbaarheid. U kunt ons zowel per telefoon (+31(0)570 622 944) als per email (sales@schiphorstbv.nl) bereiken. Ook kunt u uw bestellingen plaatsen op de manier zoals u dat gewend bent. Dankzij onze ruime voorraden kan er conform de gebruikelijke levertijden geleverd worden. Op dit moment werken al onze productiefaciliteiten, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels, volgens plan. We verwachten op dit moment geen vertragingen. Onze bezorgdienst heeft laten weten voorlopig eveneens geen vertragingen te verwachten.

Afhalen beperkt mogelijk

Normaliter bieden wij u de mogelijk om uw bestellingen bij ons af te komen halen. I.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus is deze mogelijkheid opgeschort. Het is wel mogelijk om af te halen met een vrachtwagen als vervoersmiddel. Afhalen met een auto of bestelbus is nog niet toegestaan.

Bezoekafspraken

Helaas is het gedurende de periode dat de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus van kracht zijn, maar beperkt mogelijk om een bezoekafspraak met onze accountmanagers te plannen. Wij plannen zoveel mogelijk online video-afspraken. Soms is het onvermijdelijk om toch een afspraak op locatie te laten plaatsvinden, in dat geval hanteren wij bij ons bezoek de richtlijnen van het RIVM.

Tot slot

Wij wensen al onze klanten, partners, vervoerders en andere bedrijven veel sterkte in deze onzekere periode. Daarnaast denken wij met diepgaand respect aan alle mensen die zowel de gezondheid als de andere essentiële functies van onze samenleving waarborgen.

Laatste update: 2-4-2021


LI2.jpg