Winkelmand

Beste relatie,

De situatie omtrent het coronavirus (COVID-19) is nieuw voor ons allemaal. Wij houden de ontwikkelingen dan ook nauwlettend in de gaten en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden zoals u van ons gewend bent. Naar aanleiding van de RIVM-richtlijnen hebben wij besloten waar mogelijk vanuit huis te werken om zo de kans op besmetting te verkleinen.

Bereikbaarheid en leveringen
Het thuiswerken heeft geen gevolgen voor onze bereikbaarheid. U kunt ons zowel per telefoon (+31(0)570 622 944) als per email (sales@schiphorstbv.nl) bereiken. Ook kunt u uw bestellingen plaatsen op de manier zoals u dat gewend bent. Dankzij onze ruime voorraden kan er conform de gebruikelijke levertijden geleverd worden. Op dit moment werken al onze productiefaciliteiten, weliswaar met aangepaste veiligheidsregels, volgens plan. We verwachten op dit moment geen vertragingen. Onze bezorgdienst heeft laten weten voorlopig eveneens geen vertragingen te verwachten.

Afhalen tijdelijk beperkt mogelijk
Normaliter bieden wij u de mogelijk om uw bestellingen bij ons te komen afhalen. I.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus is deze mogelijkheid vooralsnog opgeschort. In eerste instantie geldt deze maatregel tot 20 mei a.s. Vanaf 11 mei is het wel weer mogelijk om af te halen met een vrachtwagen als vervoersmiddel. Afhalen met een auto of bestelbus is nog niet toegestaan.

Bezoekafspraken
Helaas is het gedurende de periode dat de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus van kracht zijn niet mogelijk om een bezoekafspraak met onze accountmanagers te plannen. Wilt u na deze periode gebruik maken van een bezoekafspraak, dan horen wij dat graag alvast van u. Wij zijn dan in de gelegenheid om de bezoeken zo efficiënt mogelijk in te plannen en op die manier iedereen zo snel mogelijk van dienst te zijn. Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Tot slot
Wij wensen al onze klanten, partners, vervoerders en andere bedrijven veel sterkte in de komende periode. Daarnaast denken wij met diepgaand respect aan alle mensen die zowel de gezondheid als de andere essentiële functies van onze samenleving waarborgen.

Laatste update: 11-5-2020

LI2.jpg