Paternoster_Schiphorst_Gimeg_2.width-2560

Kunststof bakken en verdelers

voor paternosterkasten

Kunststof bakken voor paternosterkasten

Paternosterkasten en -systemen bieden een makkelijke oplossing voor het opslaan en beheren van (relatief) kleine goederen en onderdelen. Een paternosterkast is een dynamisch opslagsysteem waarbij de schappen zich in een rondlopende ketting bevinden. Via de opening is steeds één schap bereikbaar. Het benodigde schap kan naar voren worden gehaald middels een besturing.

Mogelijkheden met paternosterkasten

Er zijn veel verschillende soorten paternosterkasten verkrijgbaar, zodat diverse ruimtes optimaal benut kunnen worden. Denk hierbij aan hoge ruimtes of juiste hele lage en diepe ruimtes zoals kelders. Met een paternosterkast kan de hele ruimte opgevuld worden, het benodigde product wordt op bediening naar de opening getransporteerd. De paternosterkast is dus niet alleen efficiënt qua ruimte benutting, maar ook nog eens ergonomisch in gebruik.

Voor de diverse toepassingen voor paternosterkasten zijn ook verschillende soorten kunststof bakken verkrijgbaar, zodat de eenheden in het opslagsysteem optimaal afgestemd kunnen worden op de goederen die opgeslagen moeten worden.

IMG_3818.original.format-webp

Kunststof bakken voor paternosterkasten

Ons brede en diepe assortiment met kunststof ladingdragers biedt uiteenlopende oplossingen zodat nagenoeg elke paternosterkast uiterst efficiënt ingericht kan worden.

Magazijn- en stellingbakken
Onze stellingbakken en kleine magazijnbakken met een grijpopening zijn bij uitstek geschikt voor het opslaan van de allerkleinste goederen en onderdelen. Denk hierbij aan producten ter grootte van boutjes, moertjes etc.

Inzetbakken voor paternosterkasten
Inzetbakken zijn kleine kunststof bakjes die voorzien zijn van een handige handgreep en/of inkeping, zodat ze makkelijk in een grote opstelling tegen elkaar geplaatst kunnen worden en er ook weer makkelijk uit te pakken zijn. Dankzij deze functie kunnen probleemloos grote schappen gevuld worden met kleine vakjes. Van de hier genoemde bakkensoorten zijn inzetbakken dan ook het populairst om paternosterkasten mee in te richten. Inzetbakken zijn leverbaar in vijf verschillende afmetingen; van 177x138 mm oplopend tot 355 x 276 mm.

Inzetbakken zijn leverbaar in vijf verschillende afmetingen waarmee gelijke vakken kunnen worden ingericht:

Inzetbakken.original.format-webp

Euronorm stapelbakken en inklapbare bakken
Voor het opslaan van wat grotere producten zijn euronorm bakken erg gewild. Er zijn vier verschillende basisafmetingen beschikbaar (200x150 mm, 300x200 mm, 400x300 mm en 600x400 mm) waardoor er flink gevarieerd kan worden qua indeling. Bij een sterk wisselde voorraad valt het aan te bevelen om met inklapbare bakken werken. Wanneer de bakken dan tijdelijk niet nodig zijn in de kast nemen ze weinig ruimte in beslag bij lege opslag.

Bekijk onze bakken voor paternosterkasten in de online catalogus

Kunststof vakverdeelstrips voor paternosterkasten

Ondanks het brede aanbod aan soorten en afmetingen kunststof bakken, kan het zich voordoen dat deze niet aansluiten op de door u gewenste schapindeling. In dat geval kunt u gebruik maken van vakverdeelstrips om een flexibele indeling mee te maken. Deze strips zijn leverbaar in vier verschillende hoogtes en kunnen op elke gewenste lengte worden afgezaagd. De verdeelstrips zijn eenvoudig in elkaar te klikken.

Strip_paternoster